Covid-19 Talimatı'nda değişiklik yapıldı

Covid-19 Talimatı'nda değişiklik yapıldı
Türkiye Futbol Federasyonu  Yönetim Kurulunca Covid-19 salgını nedeniyle müsabakalarda uygulanacak tedbirlere ilişkin talimatlarda Süper Kupa Müsabaka finaline ilişkin değişiklik yapıldı.Sinem KorkmazTFF Yönetim Kurulu'nun 21.01.2021...

Türkiye Futbol Federasyonu  Yönetim Kurulunca Covid-19 salgını nedeniyle müsabakalarda uygulanacak tedbirlere ilişkin talimatlarda Süper Kupa Müsabaka finaline ilişkin değişiklik yapıldı.

Sinem Korkmaz

TFF Yönetim Kurulu'nun 21.01.2021 tarihli toplantısında Covid-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ta Süper Kupa Müsabaka finaline ilişkin değişiklik yapıldı.

TFF tarafından tedbirlerin, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa müsabakalarına katılan Kulüpler ile Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarına katılmaları halinde Bölgesel Amatör Lig Kulüpleri ve bu müsabakalara katılan kulüplerin yönetici, teknik adam, futbolcu, görevlileri, müsabaka görevlileri, medya ve yayıncı kuruluş mensuplarını ve diğer kişileri kapsadığı belirtildi.

Bu kapsamda,  12 Maddelik Covid-19 salgını nedeniyle müsabakalarda uygulanacak tedbirlere ilişkin talimatlar Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sayfasında yayınlandı.

Bu haber toplam 357 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.