Cumhurbaşkanın önüne altın ve para koyacaklardı

Cumhurbaşkanın önüne altın ve para koyacaklardı
Marmaris’te Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kaldığı otele baskını yöneten Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş’in görevinin Cumhurbaşkanı ele...

Marmaris’te Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kaldığı otele baskını yöneten Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş’in görevinin Cumhurbaşkanı ele geçirdikten sonra önüne altın ve paraları koyup çekilen fotoğraf ve görüntüleri dünya basınına dağıtmak olduğu ortaya çıktı. Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk “ Bunlar 17/25 Aralık tarihinde nasıl bir algı operasyonu yaratmak istedilerse 15 Temmuz’da da aynısı yapmaya kalktılar. Cumhurbaşkanımızın önüne altın ve para koyup yurt dışına kaçmaya çalışıyor algısı yaratmak istiyorlardı” dedi.

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaldığı otele saldıran 37 kişilik suikast timinin kurucusu Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş’in Marmaris’e algı operasyonu yaratmak için özel olarak görevlendirildiği ortaya çıktı. 15 Temmuz gecesi Marmaris’te Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında olan Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk “Bu FETÖ’cülerin devlete millete en büyük darbesi bizim yüce dinimize olmuştur. İslam dinine en büyük zararı bunlar vermiştir. 15 Temmuz son duraktır.Bu işin başlangıcı 17 Aralıktır. 17 Aralık’ta bir algı operasyonu yaptılar.Akabinde 25 Aralık’ta özellikle Türkiye’nin en büyük yatırımları olan iş adamlarına 25 Aralık’ta operasyon yaptılar. 25 Aralık’taki algı operasyonu 15 Temmuz’da yapılmak istenen algıya benziyor. 17 Aralık’ta bir evde kaç tane para sayma makinası olur. Bir evde 6 tane para sayma makinesi olur mu?Bu algı operasyonun bir parçasıydı. İnsanlar ayakkabı kutularının içerisine para mı koyar. Kasaya koyar başka yere koyar. Algı operasyonu FETÖ’cüler tarafından planlanmış tamamen Tayyip Bey’e yapılmış bir operasyondur. İtibarsızlaştırma operasyonudur. Cumhurbaşkanının kendisini, ailesini ve etrafındakilerini itibarsızlaştırma operasyonuydu. Bir itibarsızlaştırma operasyonu 15 Temmuz’da son haddindeydi. 15 Temmuz akşamı Sayın Cumhurbaşkanımız daha talimat vermeden sahaya inen ilk il Muğla ve Marmaris oldu. Biz 22.00’de otelin önündeydik. O hainler bir saat önce gelselerdi bu gün bizler olmayacaktık. Adamlar planlı programlı gelmişler. Darbe girişimin ertesi günü meclise gittiğimde Çiğli Hava Limanında ki Astsubay arkadaşla görüştüm. O helikopterin motorunu ters çalıştıran arkadaşla görüştüm. Orda ki o mücadeleler verilmemiş olsa, O alçaklara zaman kaybı yaşatılmamış olsa, bugün bunları konuşamıyor olacaktık. O zaman amaçlarına ulaşmış olacaklardı. Amaçları arasında Sönmezateş’in Marmaris’e gelmesi tesadüf değil.Tamamen ona Tayyip Bey’i alma görevi verilmiş. Özellikle canlı ele geçirmek istemişler. Algı operasyonu yapmak için. 17 Aralık’ta para sayma makineleri ve ayakkabı kutusuyla algı yaratmak istediler ise 15 Temmuz’da da Sönmezateş denen alçak, Cumhurbaşkanımızın önüne altın ve para gibi şeyler koyup yurt dışına kaçıyordu algısı yaratmak ve çektikleri görüntü ve fotoğrafları dünyaya servis etmekti. Böylelikle Tayyip Erdoğan’ın milletin gönlündeki yerini itibarsızlaştırmak istiyorlardı. Ancak mevlam ve milletimiz bunu izin vermedi” dedi.

MUSTAFA İNCİ

Bu haber toplam 973 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.