Dalaman Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor

Dalaman Belediyesi Asfalt Çalışmalarına Aralıksız Devam Ediyor
Dalaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Dalaman Cadde ve sokaklarında asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Dalaman Belediyesi...

Dalaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Dalaman Cadde ve sokaklarında asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Dalaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt dökme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Dalaman’da uzun yıllardan bu yana asfalt yapılamadığı için sıkıntı yaşanan sokaklarda asfalt çalışmaları tamamlandı. Aralıksız devam eden çalışmalardan memnun olan vatandaşlar yıllardan bu yana hizmet gelmeyen mahallelerine asfalt yapılmasından dolayı Dalaman Belediyesi'ne ve Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz'a teşekkür ediyorlar. Dalaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından son 10 gün içerisinde Sanayi arkasında kalan Çevre Yolu ile Atatürk Caddesi'ni birbirine bağlayan kanal yolu, Aşağı Karaçalı ile Kapıkargın arasında ulaşımı kolaylaştıracak kanal boyu yolu, Çay Kenarı Caddesi, Kayalar Sokak, Yeliz Sokak, Sakarya Caddesi 5. ve 2. sokak, Bezkese Bulvarı 9. ve 11.Sokak, Cumaburnu Sokak, Ulus Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi, Zübeyde hanım Caddesi 7.10. ve 20.Sokak, Fatih Caddesi 7.Sokak, Orhanlar Caddesi ve Orhanlar Caddesi 3. Sokak'ta asfalt çalışmaları tamamlandı. Yapılan çalışmaların ardından toplam 59.034 metrekare yol asfalt çalışması yapılmış oldu. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz "Havaların ısınması ile beraber asfalt çalışmalarımıza hız verdik. Son yaptığımız çalışmaların ardından birçok cadde ve sokakta asfalt çalışmalarımız tamamlandı. Bundan sonrada çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Çalışmalarımız sırasında mesai saati gözetmeden fedakârlık göstererek çalışan tüm personellerimize teşekkür ederim. Ayrıca çalışmalarımız esnasında vatandaşlarımıza vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı da özür dilerim "dedi.

Bu haber toplam 547 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.