Göcek ve Dalaman Koyları İçin Mapa-Şamandıra Sistemi Masada: Fethiye Körfezi'ndeki Çalışmalarda Son Durum

Göcek ve Dalaman Koyları İçin Mapa-Şamandıra Sistemi Masada: Fethiye Körfezi'ndeki Çalışmalarda Son Durum
Türkiye Çevre Ajansı DERİA Mapa-Şamandıra Göcek Şube Müdürü Muharrem Balaban ve Şube Müdür Yardımcısı Alim Can Ceyhan, Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık'ı ziyaret etti. Görüşmede, Göcek ve Dalaman koylarının korunmasına yönelik çalışmalar ile Fethiye Körfezi'ndeki dip çamuru temizliği ve tarama faaliyetleri ele alındı.

Göcek ve Dalaman Koylarının Korunması Görüşüldü

Muğla'da deniz ve kıyı alanlarının korunmasına yönelik çalışmalar kapsamında Türkiye Çevre Ajansı DERİA Mapa-Şamandıra Göcek Şube Müdürlüğü yetkilileri, Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık ile bir araya geldi.
Ziyarette, Türkiye Çevre Ajansı tarafından yürütülen ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla kısa süre önce lansmanı gerçekleştirilen Mapa-Şamandıra Sistemi hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Göcek ve Dalaman Koylarında Saha Uygulamaları Ele Alındı

Görüşmede Şube Müdürü Muharrem Balaban, Göcek ve Dalaman koylarının eşsiz doğal güzelliklerinin korunmasına yönelik yürütülen saha uygulamaları hakkında Vali İdris Akbıyık'a bilgi verdi.
Fethiye Körfezi'nde Dip Çamuru Temizliğinde Son Aşama

Ziyaretin önemli başlıklarından birini ise Fethiye Körfezi'nde sürdürülen Dip Çamuru Temizliği ve Tarama Çalışmaları oluşturdu.
Muharrem Balaban, körfezde devam eden çalışmalarda gelinen son aşama hakkında Vali Akbıyık'a bilgi aktarırken, yürütülen faaliyetlerin mevcut durumu değerlendirildi.

Muğla'nın kıyı alanlarının korunması ve deniz çevresinin iyileştirilmesine yönelik çalışmaların ele alındığı ziyaret, karşılıklı bilgi alışverişiyle devam etti.

Bu haber toplam 387 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.