Dalaman'da Anadolu Jet Toplantısı

Dalaman'da Anadolu Jet Toplantısı
Dalaman Havalimanında düzenlenen çalıştayda Anadolu Jet’in Dalaman-Ankara seferlerine başlaması ele alındı.YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi...

Dalaman Havalimanında düzenlenen çalıştayda Anadolu Jet’in Dalaman-Ankara seferlerine başlaması ele alındı.

YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç, germania havayollarının Berlin-Dresden-Bremen uçuşları için Berlin Turizm Müşavirliğinde ki toplantıdan conference call ile bağlandığı çalıştaya Turizm Müşaviri Hüseyin Gazi ile birlikte başarı  dileklerinde bulunarak:Anadolu Jet’in Dalaman-Ankara seferlerinin bölgedeki STK’ların güçlü iş birliği sonrasında gerçekleştiğine işaret ederek, “Bölge halkınının Ankara uçuşlarını Dalaman’dan yapmasının Yolu açıldı, Bölgemizdeki STK’larımız, kurumlarımız, iş dünyamız ve bölgede yaşayan vatandaşlarımızın  destekleriyle çalışma amacına ulaşacaktır.Anadolu Jet’in Dalaman-Ankara seferlerine başlamasıyla birlikte Dalaman bölgesine ülkemizin farklı yerlerinden gelecek olan misafirlerimizin sayısında artış yaşanacağına inanıyorum,ayrıca yurt dışından gelecek etnik yolcularımız içinde connectivity oluşturacağız “dedi.

Çalıştay Hakkında Bilgi Verdi

Genel Müdür Güvenç, YDA Dalaman Havalimanı öncülüğünde düzenlenen çalıştay hakkında bilgi vererek, şunları söyledi:

“Dalaman hava limanı olarak uzun zamandır üzerinde çaliştığımız Anadolu’dan çapraz uçuşlar başlatma projesinde Anadolu jet ile birlikte çalıştay düzenledik. Bu çalıştay da Dalaman bölgesinde Valiliğimiz, belediye başkanlıklarımız ve Otel meslek kuruluşları ile model oluşturma,Routes planing ve tanıtım konularında brain storming yapıldı.

Routes Development çalışmalarına alt yapı oluşturma hususunda gerekli adımlar atılmasında hem fikir olundu. Başta turizmden sorumlu Vali Yardımcımız Kamil Köten Bey, olmak üzere çalıştayın tüm katılımcılarına değerli katkılarından dolayı teşekkür ediyorum ..

Anadolu jet Dalaman’da gerekli connectivity oluşturmak üzere büyük çaba sarfetmektedir. Kendilerine toplantıya katılan temsilcileri Demokan Öktem beyin nezdinde bölgemiz adına ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum”

Ankara-Dalaman Seferleri Anlatılacak

Dalaman Havalimanında düzenlenen çalıştayda Anadolu Jet’in Dalaman-Ankara seferlerine başlaması ve büyün yıla yayılması ele alındı.

Toplantıda konuşan Anadolu Jet Pazarlama ve Satış Koordinatörü Demokan Öktem, Anadolu Jet’in Dalaman-Ankara Seferlerine başlamasının ardından bölgenin tanıtımı için Karadeniz’den bir grup acente temsilcisinin 4 Ocak’ta Dalaman bölgesindemisafir edileceğini söyledi.

Öktem, Dalaman’dan her gün Ankara’ya Anadolu Jet’in direk seferi olduğuna işaret ederek, “Anadolu Jet’in Dalaman-Ankara seferlerinin Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri, kamu çalışanları ve iş dünyasında duyurulması için bir dizi kampanya düzenlenmesi bugün yapılan çalıştayda kararlaştırıldı.

Bu süreçte YDA Dalaman Havalimanı  ve yerel yöneticilerle iş birliği içinde çalışacağız. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç Bey başta olmak üzere bugün aramızda bulunan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Çalıştayda sunum yapan YDA Dalaman Havalimanı İş Geliştirme Direktörü Orçun Songur ise bölgenin sahip olduğu turizm potansiyeli ve YDA’nın bölge tanıtımı için yurt içinde ve yurt dışında yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ayrıca iç hat bölgesel direkt uçuşların Yurtiçindeki talep kadar yurtdışındaki talepleri de etkilediğine dikkat çekti.

Çalıştayın katılımcıları ise görüş ve önerilerini paylaştılar. Katılımcıların büyük bir bölümü Anadolu Jet’in Dalaman-Ankara seferlerine başlamasının önemine işaret ettiler ve seferlerin kalıcı olması için uçuşlara bölgedeki kurumlar ve yerel yönetimler tarafından destek verilmesinin önemine işaret ettiler.

Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten’in Başkanlık ettiği çalıştaya, GETOB, FETOB, DOKTOB, TURSAB, Marmaris Ticaret Odası’nın Başkan ve temsilcileri, Devlet Hava Meydanları yetkililer ile Muğla Büyükşehir, Marmaris ve Fethiye belediyelerinin temsilcileri katılım sağladı.

Bu haber toplam 1736 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.