DALAMAN'da VAHŞET!!!

DALAMAN'da VAHŞET!!!
Muğla’nın Ortaca ilçesinde 3 gün önce cesedi bulunun 18 yaşındaki Cansu Kaya’nın ilk önce tecavüze uğradığı daha sonra boğularak öldürüldüğü...

Muğla’nın Ortaca ilçesinde 3 gün önce cesedi bulunun 18 yaşındaki Cansu Kaya’nın ilk önce tecavüze uğradığı daha sonra boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Jandarma ekipleri Dalyan Mahallesinde bulunan güvenlik kamerası ve iş yerlerinde ki kamera kayıtlarını topladı. Cansu Dere olayıyla ilgili jandarmanın üç kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi.

Muğla’nın Ortaca İlçesine bağlı Dalyan Mahallesinde bir restoranda garson olarak çalışan Cansu Kaya Pazar günü mesai sonrası eve geri dönmedi. Ailesi 18 yaşındaki kızlarından haber alamayınca jandarmayı aradı. Jandarma ve polis ekipleri bölgede geniş çaplı arama başlattı. Cansu Kaya’nın cesedi Dalyan Kanalında bulundu. Üzerinde sadece iç çamaşırları bulunan genç kızın ölüm sebebinin belirlemesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Korkunç gerçek adli tıp kurumunda yapılan otopsi sonucunda ortaya çıktı. 18 yaşında ki Cansu Kaya’nın önce tecavüze uğradığı daha sonra boğularak öldürülüp suya atıldığı öğrenildi.

Yaşanan olay sonrasında Cansu Kaya’nın erkek arkadaşı U.D ve 2 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan üç kişinin jandarmada ki sorgularına devam ediliyor. Öte yandan jandarma ekipleri Dalyan Kanalı etrafında bulunan iş yerlerinin tüm görüntü kayıtlarını topladı. Oluşturulan özel ekip kamera kayıtlarını saniye saniye izlemeye başladı.

Önce tecavüze uğrayan ardından boğularak öldürülen genç kızın cenazesi Muğla Adli Tıp Kurumundan alınarak Ortaca’nın Mergenli Mahallesi'nde toprağa verildi. Cansu Kaya’nın tabutunun üzerine gelinlik örtüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ÖZEL EKİP

Muğla’nın Ortaca ilçesinde tecavüz edilip öldürülen 18 yaşındaki Cansu Kaya’nın katil ya da katil zanlılarının bulunması için 5 kişilik özel ekip kuruldu. Muğla Valisi Amir Çiçek “Evladımızın ailesinin gönlü rahat olsun. Onların acısı bizim acımızdır. Olayın faili ya da failleri en kısa sürede yakalanacaktır” dedi.

Bu haber toplam 513 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.