DATÇALI FUTBOLCU FENERBAHÇE KAMPINDA

DATÇALI FUTBOLCU FENERBAHÇE KAMPINDA
Futbola 7 yaşında Datça 1923 Gençlik ve Spor Kulübünde başlayan ve geçtiğimiz yıl U-12 Liginde il şampiyonu olan takımda 15 maçta 28 gol atan 2010 doğumlu Ateş Bulut Muslu, Fenerbahçe U-13 kampına katılacak. Başarılı futbolcunun Antrenörü Muğlaspor’un unutulmaz futbolcusu Güneşcan Görgülü kulüp olarak çok gururlu olduklarını söyledi.

Datçalı futbolcu Fenerbahçe kampına katılacak. Datça 1923 Gençlik ve Spor Kulübü futbolcusu olan 2010 doğumlu Ateş Bulut Muslu Fenerbahçe Spor Kulübünden U-13 Takımının kampına katılması için davet aldı.

Futbola 7 yaşında Datça 1923 Spor Kulübünde başlayan Ateş Bulut Muslu, geçtiğimiz yıl il şampiyonu olan U-12 Takımı kaptanlığını da yaptı. Ligde oynadığı 15 maçta 28 gol atarak dikkatleri üzerine çeken Muslu, transferin gözde ismi oldu.

Başarılı futbolcunun Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olan Fenerbahçe’de kampa katılacak olmasının Datça’da büyük memnuniyet yarattığını ifade eden Antrenörü Güneşcan Görgülü, kulüp olarak çok gururlu olduklarını söyledi. Görgülü, Ateş Bulut Muslu’nun Fenerbahçe kampında da başarılı olacağına gönülden inandığını belirterek, her zaman destekçisi olduğunu ifade etti.

Bu haber toplam 2745 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.