DEMİR: MUHTARLARDAN ÖZÜR DİLESİN

DEMİR: MUHTARLARDAN ÖZÜR DİLESİN
MUSTAFA İNCİCHP Muğla Milletvekili Demir Cumhurbaşkanını Muhtarlardan Özür Dilemeye Davet EttiCHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Cumhurbaşkanı...

MUSTAFA İNCİCHP Muğla Milletvekili Demir Cumhurbaşkanını Muhtarlardan Özür Dilemeye Davet EttiCHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13 Ağustos 2015 tarihinde muhtarlarla yaptığı toplantıda muhtarlardan muhbirlik çalışmasına destek istemesi hakkında muhtarlara mesaj gönderdi. Demir, gönderdiği mesajda Cumhurbaşkanını muhtarlardan özür dilemeye davet etti.

Muhtarlar toplantısında konuşan Erdoğan, son olarak 12 Eylül Darbe döneminde uygulanan bir yöntemle muhtarlardan "Benim muhtarım hangi evde kim var? Gelecek gayet uygun ve sakin bir şekilde kaymakamına, emniyet müdürüne bildirecek" isteğinde bulundu. Muhtarları fişleme makamı olarak gören bu çağrının doğru olmadığını belirten Demir, “Muhtarlığı fişleme makamı olarak gören Cumhurbaşkanını kınıyor, bu aşağılayıcı sözlerinden dolayı tüm muhtarlarımızdan derhal özür dilemeye davet ediyoruz.” açıklamasında bulundu.

Bu haber toplam 550 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.