DEMİRBAŞ ULA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

DEMİRBAŞ ULA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI
Uzun yıllardır Muğla’da sağlık sektöründe başarıyla hizmet veren Dr. Mehmet Ali Demirbaş Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ula Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. Demirbaş ekibi ve projeleri ile başkanlığa hazır olduğunu ifade ederek, “Cumhuriyetimizin kurucu iradesi, 100 yıllık siyasi parti olan CHP den onurla gururla ve sebatla adayım’ dedi.

Yerel seçimlere sayılı aylar kala partilerin aday adayları da belirlenmeye başladı. Siyasi hareketliliğin en çok yaşandığı ilçelerden biri olan Ula ilçesinde de belediye başkan aday adaylarının sayısı artmaya devam ediyor.

22 yıl Fethiye Devlet Hastanesinde Beyin Cerrahı olarak başarıyla hizmet veren Op. Dr. Mehmet Ali Demirbaş CHP’den Ula Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. Çok sayıda seveni ve partilinin hazır bulunduğu açıklamada konuşan Demirbaş, “Yüreğimiz Temiz, Zihnimiz Berrak, Hedefimiz Net” dedi.

Doktor olarak binlerce Ulalıya hizmet verdiğini ifade eden Demirbaş basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Arkadaşlar biliyorsunuz geçen yerel seçimlerde değişik etkenlerle belediyemiz iktidar partisine kaybedildi. Belediyemiz maalesef genel siyasete bağlantılı olarak oldukça kötü bir şekilde yönetiliyor. Gelir-gider dengesi gözetilmeksizin, yatırımlarda mantık ve iktisadi kurallara uyulmadan hoyratça bir yönetim sergilenmekte. Büyükşehir belediye başkanımız Dr. Osman Gürün Ula’mıza akıllıca ve iktisadi kurallara uygun yatırımlar yapmaya çalışsa da malum siyasi irade nedeniyle her fırsatta engellenmeye çalışılmaktadır. Emin olunuz yaşayacağımız yerel seçimlerde de mevcut iktidarın en büyük hedefi Muğla’mızdır. Bizler sosyal demokratlar olarak aramızdaki her türlü ufak tefek husumetleri bir yana bırakarak memleketimize dolayısıyla geleceğimize sahip çıkmak zorundayız. Arkadaşlar bu kötüye gidişten memleketimizi mümkün olduğunca korumalıyız. Belediye başkanlığı seçimi önemli olduğu kadar başkan seçilen kişinin, bireysel donanımı, sosyal ilişkileri, dürüstlüğü, bu mevkiyi bir yatırım aracı olarak görmemesi, vatandaşımızın işini bürokratik engelleri yumuşatarak çözebilmesi, yüreği şeffaf olması, önceki meslek hayatında çok başarılı olması, aile yapısına saygılı ve ailesini iyi idare edebiliyor olması mutlak şarttır. Ayrışırsak, küsersek, birbirimize yan bakarsak kaybederiz. Belediyemiz başkanlığımda tüm ülkemiz için örnek bir belediye olacağını söyleyebilirim. Tabi ki böyle bir sistemi tek başıma yapmam mümkün değil. Bu anlamda süreç içinde oluşturduğum ve oluşturmaya da devam ettiğim bir ekibim var. Arkadaşlar ben tüm benliğimle ve yetişmişliğimle bu yola baş koydum. Hedef için yıllardır karşılık beklemeden emek verdim ve arttırarak emek vermeye devam etmekteyim. Bu süreçte iyi dileklerini ileten ve partimizin 100.yıl etkinlikleri nedeniyle Ankara’da bulunmaları gerektiği için buraya gelemeyen il başkanımıza, büyükşehir belediye başkanımıza, milletvekillerimize, tüm ilçe belediye başkanlarımıza ve tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Yüreğimiz Temiz, Zihnimiz Berrak, Hedefimiz Net”

(GÜZİDE KASIM)

Bu haber toplam 1945 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.