Demokrasi Şöleni Yarın

Demokrasi Şöleni Yarın
15 Temmuz darbe girişiminin ardından tüm ülkede olduğu gibi Muğla’da da devam eden “Demokrasi Nöbetleri” 7 Ağustos 2016 (yarın) günü yapılacak...

15 Temmuz darbe girişiminin ardından tüm ülkede olduğu gibi Muğla’da da devam eden “Demokrasi Nöbetleri” 7 Ağustos 2016 (yarın) günü yapılacak demokrasi şöleni ile sona eriyor.

Sinan Boyacı ---

7 Ağustos 2016 (yarın)  araç konvoyu ve Demokrasi yürüyüşü olarak iki etapta yapılacak  şölen hakkında yazılı bir açıklama yapan Muğla Valisi Amir Çiçek şölenin demokrasimizin ve ülkemizin geleceği açısından son derece önemli bir şahlanışın sembolü olma niteliğini taşıyacağını söyledi. Açıklamada şu gürüşlere yer verildi:

“15 Temmuz 2016 tarihinden beri ülkemizin her köşesinde yüce Türk Milleti askeri darbelere geçit vermeyeceğini, her hal ve şartta demokrasiye sahip çıkacağını şehir meydanlarında demokrasi nöbeti tutma sürecini başlatarak göstermiştir. Milletimizin demokrasi şölenine dönüştürdüğü bu mitinglerin sonuncusu 7 Ağustos 2016 Pazar günü yapılacak, demokrasimizin ve ülkemizin geleceği açısından son derece önemli bir şahlanışın sembolü olma niteliğini taşıyacaktır. Bu kapsamda, son demokrasi şöleninde tüm Türkiye’de olduğu gibi Muğla’da da kamu kurum ve kuruluşları, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları ile toplumun her kesiminden vatandaşlar bir araya gelecektir. Kamu kurum ve kuruluşların katılımı ile 7 Ağustos 2016 saat 15:00’de Muğla Şehitler Anıtı’ndan "Demokrasi Konvoyu" düzenlenecektir. Demokrasi Konvoyu’nun ardından Demokrasi Yürüyüşü saat 15:30’da Akyol İzzethan Oteli önünde vatandaşlarımızın da katılımı ile Mehteran Takımı eşliğinde başlayacaktır. Tüm vatandaşlarımız ‘Demokrasi Konvoyu, Yürüyüşü ve Şöleni’ 'ne davetlidir” denildi.

Bu haber toplam 860 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.