Demokrat Parti ilçe başkanı istifa etti

Demokrat Parti ilçe başkanı istifa etti
Demokrat Parti Muğla Merkez İlçe Başkanı Erdoğan Ünal ilçe başkanlığından ve parti üyeliğinden istifa etti. Ünal “ Demokrat Parti artık derleme...

Demokrat Parti Muğla Merkez İlçe Başkanı Erdoğan Ünal ilçe başkanlığından ve parti üyeliğinden istifa etti. Ünal “ Demokrat Parti artık derleme ve toparlanma adresinden çıkmıştır” dedi.

Geçtiğimiz ay içerisinde Demokrat Parti Muğla Merkez ilçe Başkanlığına seçilen Erdoğan Ünal hafta sonu ilçe başkanlığı görevinden istifa etti. İstifa gerekçesi olarak parti içerisinde yaşanan sıkıntıları gösterdi. Erdoğan Ünal “ 15 Nisan 2012 tarihinde gerçekleştirilen Muğla il kongresinde yaşanan olaylar Demokrat Partinin artık bir derleme ve toparlanma adresi olmaktan çıktığını göstermektedir. Birlik ve beraberlik söylemleriyle yola çıkan bir partide birlik ve beraberlik adına bağdaşmayan olaylar gerçekleşmiştir. Eski İl Başkanları ve ilçe başkanları hiç dikkate alınmamış kongre delegeliği çok görülmüştür. Bu olaylar teşkilat mensupları arasında bölünme, ikililik meydana getirmiştir. Kavgalı ve güvensiz bir birliktelik yerine dostça bir ayrığın daha doğru olacağından Demokrat Parti Muğla Merkez ilçe Başkanlığı ve partimden istifa ediyorum” dedi.

Demokrat Parti Muğla Merkez İlçe Başkanlığından istifa eden Ünal Erdoğan’dan sonra hafta içinde yönetim kurulunun da istifa etmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 573 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.