DEMOKRAT PARTİ: MAKAM VE PARA İÇİN PARTİMİZİ SATMAYIZ

DEMOKRAT PARTİ: MAKAM VE PARA İÇİN PARTİMİZİ SATMAYIZ
Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığı 7 Haziran Genel seçimleri öncesi Muğla’da milletvekili adaylarını tanıttı. Demokrat Parti Muğla İl Başkanı...

Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığı 7 Haziran Genel seçimleri öncesi Muğla’da milletvekili adaylarını tanıttı. Demokrat Parti Muğla İl Başkanı İsmet Köse “ Bu parti bakan çocuklarının değil, vatan çocuklarının partisidir. Bizler makam ve para için parti satmayız” dedi. Demokrat Parti Muğla Birinci sıra Milletvekili Adayı Zekai Alper “Muğla’da gidilmek yer çalınmadık kapı bırakmayacağız. Ülkedeki adaletsizliği, yolsuzluğu, yoksulluğu ve işsizliği herkese anlatacağız” dedi.

Tanıtıma yoğun katılım

Yaklaşan 7 Haziran genel seçimleri öncesi Demokrat Parti Muğla’da milletvekili adaylarını tanıttı. Konakaltı Kültür Merkezinde yapılan aday tanıtım toplantısına eski milletvekilleri, il başkanları,ilçe başkanları, il genel meclisi üyeleri, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. 7 Haziran seçimlerinde Demokrat Partinin Muğla’da birinci sıra adayı Zekai Alper,ikinci sırada Atınç Koylu, üçüncü sırada Azmi Peker, dördüncü sırada Ayten Arslan, beşinci sırada Süleyman Yıldız ve altıncı sırada Anıl Danacı yer aldı.

Menfaat peşinde koşmadık

Demokrat Parti Muğla İl Başkanı ismet Köse “ Demokrat Partililer 7 Haziran genel seçimlerinde oylarına ve sandıklarına sahip çıkacaktır. Bu parti bakan çocuklarının değil vatan çocuklarınındır. Bizler makam ve para için parti satmayız. Geleneğimizi ve misyonumuzu birileri gibi satmadık ve satmayacağız. Birileri gibi bu güne kadar menfaat peşinde koşmadık ve koşmayacağız” dedi.

Duruşumuzdan taviz vermedik

Demokrat Parti Muğla Birinci sıra adayı Zekai Alper “ Türkiye’nin içerisinde bulunduğu durum ortada. Bizler bazı menfaatçiler gibi makam peşinde koşup çakma sağ partilere gitmedik. Duruşumuzdan birileri gibi taviz vermedik. Demokrat Partinin milletvekili adayları olarak Muğla’da gidilmek yer, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Ülkedeki adaletsizliği, yolsuzluğu, yoksulluğu ve işsizliği herkese anlatacağız. Gece gündüz demeden bu günden itibaren çalışmalara başlayacağız. Demokrat Partinin oyları kimsenin tekelinde değildir. Bugün burada her partiden insanları görmek mutluluk verecek. Bugün burada bulunan inanmış insanlar bu misyonun, bu geleneğin savunucularıdır” dedi.

Gün birlik günü

Anavatan Partisi Eski Milletvekili Şükrü Zeybek “ gün birlik ve dayanışma günüdür. Söylenecek çok şey var. Ancak bu gün konuşma zamanı değil çalışma zamanıdır. Bugün Demokrat Partinin milletvekili adayı olan genç arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bizler bu bayrağı arkadaşlarımıza devrettik. Arkadaşlarımız bize nerede ihtiyaç duyarsa o gün ve o saatte yanlarında olacağız. Artık Türkiye’de bir şeylere dur demenin vakti geldi” dedi.

Bizde satılık partili yok

Doğruyol Partisi Eski Milletvekili İrfettin Akar “ buraya gelen insanlar parayla getirilmedi. Ekmek arası döner ayrana gelmediler. İnandıkları bir şeyler uğruna geldiler. Şimdi AKP’liler Demokrat Partililerin oylarına göz dikmişler. Bizden size gelecek oy yok. Ancak sizden bizlere gelecek oy çok. Bakın bunlar aday dahi bulamadılar. Ne yaptılar birinci sıra adayını Muğla’dan bulamadılar İngiltere’den getirdiler. İkinci sıra adayı bulamadılar CHP’den getirdiler. Şunu unutmasınlar Demokrat Parti’de satın alınacak adam yok. Eski bir milletvekili olarak bu gün genç pırıl pırıl milletvekili adayı arkadaşlarım için Fethiye’den tutun Bodrum’a kadar birlikte çalışacağım” dedi.

Gece gündüz çalışacağım

2014 yerel seçimlerinde Marmaris’te belediye başkan adayı olan Mustafa Karacan “ Bizler menfaat için partimizi bugüne kadar satmadık. Bundan sonra da satmayız. Buradan herkese söz veriyorum partim için Marmaris’te ve Datça’da gece gündüz durmadan çalışacağım. Türkiye’de adaletin, demokrasinin ve özgürlüğün yok olmaması için maddi manevi var gücümle partimin emrindeyim” dedi.

Bu haber toplam 495 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.