Denizin Kızları İzmir BBSK ile karşılaşacak

Denizin Kızları İzmir BBSK ile karşılaşacak
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Hentbol sahalarının Bodrum temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu ikinci devre maçlarının ilki olan 12. Hafta maçları kapsamında İzmir BBSK ile karşılaşacak.

İlk yarının ilk maçı olarak kendi evinde oynadığı karılaşmada İzmir BBSK’yı 38-24 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini alan Denizin Kızları, maçın rövanşında galibiyet için sahaya çıkacak.

Ligin ilk devresinde 11 maçtan dokuzunu galip olarak tamamlayarak, ligde 3. Sıradaki yerini koruyan Armada Praxis Yalıkavak Spor Antrenörü Kıvanç Özcan, geçtiğimiz hafta oynanan ve ligdeki en çekişmeli maçlardan biri olan Kastamonu Belediyesi maçını ve takımı şu şekilde değerlendirdi;

“Son maçımızda mücadele dışında, ortaya koyduğumuz hentbol pek de iç açıcı değildi. Özellikle ilk yarıdaki savunma hatalarımız ve ikinci yarıdaki teknik hatalarımız maçın sonucunu belirlemede önemli rol oynadı. Uzun bir yolda olduğumuzu biliyoruz. Bu doğrultuda da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu maçta hem benim hem de sporcularımızın ders alması gereken durumlar oldu.

Önümüzdeki yeni yılda önemli İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Konyaaltı Belediyesi maçlarımız var. Bu maçlara odaklandık ve çalışmalarımızı yapıyoruz. Önemli olan Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü olarak her kulvarda hedeflerimizi gerçekleştirmek. Dediğim gibi lig uzun bir maraton.

Yeni yılın insanlar adına sağlık mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Aynı zamanda Kulübümüz ve bizler için de başarılı bir yıl olmasını diliyorum. Umarım herkesin istediklerini gerçekleştirdiği yeni bir yıl olur. Mutlu yıllar.”

İkinci yarı mücadelelerine 2024 yılının ilk haftasında hızlı başlayan Armada Praxis Yalıkavak, ikinci yarının ilk karşılaşmasını İzmir BBSK ile 2 Ocak Salı günü saat 16:00’da Celal Atik Spor Salonu’nda oynayacak. Denizin Kızları, hemen ardından en kritik mücadelesinde lig birincisi ve namağlup Konyaaltı Belediyesi ile 7 Ocak’ta kendi evinde oynayacak.

Bu haber toplam 138 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.