DEPREM BÖLGESİNDE GÖREV ALAN PERSONELE BAŞARI BELGESİ

DEPREM BÖLGESİNDE GÖREV ALAN PERSONELE BAŞARI BELGESİ
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli depremlerden sonra deprem bölgesi Adıyaman, Gaziantep Nurdağı ve Islahiye’de görev alan Yatağan Müftülüğü personeline Başarı Belgesi verildi.

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra deprem bölgesi Adıyaman, Gaziantep Nurdağı ve Islahiye’de, depremin ilk gününden beri gece gündüz demeden,milletimizin yaralarını sarmak, manevi danışmanlık ve din hizmeti sunmak için gönüllü olarak görev alan başta Yatağan İlçe Müftü Durmuş Ali Çetmi olmak üzere Yatağan İlçe Müftülüğü’ne bağlı 17 personel, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından "Başarı Belgesi" ile ödüllendirildi.

Personele Başarı Belgeleri İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi tarafından takdim edildi.

İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kahramanmaraş ve çevresindeki depremler sonrasında, ilçe müftülüğümüzde görev yapan din görevlilerimiz, depremin yol açtığı hasarları gidermek için gönüllü olarak çalışmalara katıldılar. Bu görevlendirilen din görevlilerimiz, depremzedelerin acılarını hafifletmek için büyük bir özveriyle çalıştıkları gibi aynı zamanda hayatını kaybeden vatandaşlarımızın cenaze ve defin işlemlerini de yerine getirdiler. Deprem bölgesindeki fedakar din görevlilerimize, Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş'ın imzasını taşıyan Bu belge, depremde gösterdikleri üstün çaba ve hizmetleri için din görevlilerimize verilen bir onur ve takdir ifadesidir. Üstün gayret ve özverili çalışmalarından dolayı tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum, Rabbim vatanımızı, milletimizi her türlü afetlerden muhafaza eylesin."

HABER: TEMEL IRMAK

Bu haber toplam 957 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.