DEPREMDE 12 MSKÜ ÖĞRENCİSİ HAYATINI KAYBETTİ

DEPREMDE 12 MSKÜ ÖĞRENCİSİ HAYATINI KAYBETTİ
Kahramanmaraş merkezli 10 ilde etkili olan ve binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği depremde, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden (MSKÜ)  12 öğrenci hayatını kaybetti. Üniversitenin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Depremde hayatını kaybeden öğrencilerimize Allah’tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı dileriz” denildi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde büyük felakete sebep olan depremde 37 bine yakın kişi hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis ve Malatya’da meydana gelen depremde, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nden (MSKÜ)  12 öğrenci de yaşamını yitirdi.

Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü Furkan Çelik, Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü Demet Koku, Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Hediye Şerifoğlu, Marmaris Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Yaşlı Bakım Programı Abuzer Aydınlık, Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Ekin Mira Kazancı, Muğla Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü Cansu Karataş, Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Mehmet Altunay, Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü Dila Yabancı, Köyceğiz Meslek Yüksek Okulu Ormancılık Bölümü Emre Şen, Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Mehmet Özelçi, Marmaris Turizm Meslek Yüksek Okulu Turzim ve Otel İşletmeciliği Programı Tanya Eskiocak ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü İsmail Cem Keremoğlu medyana gelen depremde kurtulamadı.

MSKÜ’nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Depremde hayatını kaybeden öğrencilerimize MSKÜ ailesi olarak Allah’tan rahmet, sevenlerine baş sağlığı ve sabır dileriz” denildi.

 

Bu haber toplam 1286 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.