DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN YATAĞANLI YÖRÜ AİLESİ İÇİN HAYIR YAPILDI

DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN YATAĞANLI YÖRÜ AİLESİ İÇİN HAYIR YAPILDI
Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen, Adıyaman’da hayatını kaybeden Yatağanlı Yörü ailesi için (Damla-İsmail Yörü ile çocukları Tarık ve Asya Yörü) Yatağan’da hayır yapıldı.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık olan ve 10 İli etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremde, Adıyaman'da öğretmenlik yapan Yatağanlı aile Damla-İsmail Yörü ile çocukları Tarık Ve Asya Yörü, Adıyaman’ın Kahta İlçesinde oturdukları evin yıkılması sonucu hayatını kaybetmişti.

Aile Damla Çin Yörü’n memleketi olan Kavaklıdere Menteşe Mahallesinde toprağa verilmişti.

Yok olan aile için, geçtiğimiz Cuma günü Yatağan Belediyesi Yeni Mahalledeki Halil İbrahim Tilkioğlu Sosyal Tesislerinde yemekli hayır yapıldı. Mevlit okutulup duaların yapıldığı hayra çok büyük katılım oldu.

ÇİN VE YÖRÜ AİLELERİ GELENLERİ KARŞILADI

Yemekli hayra iştirak eden vatandaşları Damla Çin Yörü’nün babası Müzaffer Çin, eşi Aysel Çin, damadın babası Seyfettin Yörü ve eşi Meral Yörü karşıladı.

CENAZE TÖRENİNE MUĞLA VALİSİ ORHAN TAVLI DA KATILMIŞTI

Dört cenaze için baba evinde yapılan dualardan sonra YatağanYeni Mahalle Cami de Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı tarafından aile için ayrı ayrı kılınan cenaze namazının ardından Yörü ailesi Kavaklıdere İlçesi Menteşe Mahallesi mezarlığında toprağa verilmişti.

Yeni Mahalle Camisinde İl Müftüsü Yaşar Çapçı tarafından kılınan cenaze namazına; Muğla Valisi Orhan Tavlı,Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, siyasi partilerin başkan ve temsilcileri, Daire amirleri, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, cenazelerin yakınları ve binlerce kişi katılmıştı.

Yatağan’da kılınan cenaze namazlarından sonra cenazeler Kavaklıdere İlçesi Menteşe Mahallesine hareket etti. Burada kılınan öğle namazı ve cenaze namazı sonrası cenazeler toprağa verilmişti.

Acılı aileler, hayıra katılarak acılarına ortak olan herkese teşekkür etti.

HABER: GÜZİDE KASIM

Bu haber toplam 1360 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.