Diş Hastanesi Alev Alev

Diş Hastanesi Alev Alev
Muğla’da akşam saatlerinde bilinmeyen bir sebepten dolayı inşaatı devam eden 40 üniteli ağız ve diş sağlığı hastanesinde yangın çıktı. Muğla...

Muğla’da akşam saatlerinde bilinmeyen bir sebepten dolayı inşaatı devam eden 40 üniteli ağız ve diş sağlığı hastanesinde yangın çıktı. Muğla Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri alevleri söndürmeye çalışıyor. İtfaiye ekipleri bir yandan alevlerle mücadele ederken diğer taraftan cep telefonlarıyla görüntü çekmeye çalışan vatandaşlarla da mücadele ediyor.

Muğla merkezde yapımına bir yıl önce başlanan 40 üniteli ağız ve diş sağlığı hastanesinde yangın çıktı. İnşaatı tamamlanmak üzere olan 40 üniteli binanın içerisinde bulunun boyaların tutuşmasıyla alevler hızla büyüdü. Muğla Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri alevleri söndürmeye çalışıyor. İtfaiye ekipleri bir yandan hastaneyi saran alevleri söndürmeye çalışırken diğer yandan cep telefonlarıyla görüntü çekmeye çalışan vatandaşlarla mücadele etti. 10 dakika içerisinde yüzlerce kişi yanan hastaneye bölgesine akın etti. Polis ekipleri cep telefonlarıyla görüntü çekmeye çalışan vatandaşları dağıtmakta güçlük çekti.

Bu haber toplam 1721 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.