Doç. Dr. Mehmet Günlük aday adaylığını açıkladı

Doç. Dr. Mehmet Günlük aday adaylığını açıkladı
Milas'ın önde gelen isimlerinden biri olan ilçedeki kanaat önderlerinden Doç. Dr. Mehmet Günlük, Milas Belediye Başkanlığı için görevinden istifa etti. Günlük'ün Milas Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağı öğrenildi.

Milas Belediye Başkanı Muahmmet Tokat'ın Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olacağını açıklamasının ardından ilçenin önde gelen isimlerinden Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyelesi Doç. Dr. Mehmet Günlük, Milas Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağı öğrenildi.

Aday adaylığı için istifasını verip durumu sosyal medya hesabından duyuran Doç. Dr. Muhammet Günlük'e saatler içinde binlerce tebrik mesajı geldi. Aynı zamanda Milaslı olan ve ilçedeki pek çok oluşuma önderlik eden Doç. Dr. Mehmet Günlük'ün aday adaylığı için istifası Muğla siyasetinde gündem oluşturdu.

MİLAS İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Öğretim üyeliğinin yanında aynı zamanda Milas Makina Mühendisleri Odası Başkanı olan Doç. Dr. Mehmet Günlük, sosyal medya hesabından Milas Belediye Başkanlığı aday adaylığı için kamu görevinden istifa ettiğini duyurdu. Günlük'ün paylaşımında, "Sevgili dostlar, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Milas Belediye Başkanlığı aday adaylığı için yola çıktım. Adaylık sürecinde ve sonrasında Milas’ımız için hep beraber güzel işler yapacağımıza yürekten inanıyorum. Selam ve sevgilerimle" ifadelerini kullandı.

Doç. Dr. Mehmet Günlük'ün 5 Aralık 2024 Salı günü CHP Milas ilçe başkanlığına müracatını yapacağı öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 148 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.