Doktor hasta mahkum af bekler

Doktor hasta mahkum af bekler
Denetimli serbestlik yasası kapsamında Muğla’da 198 kişi cezaevlerinden tahliye edildi. Ceza evlerinden gece geç saatlerde tahliye olan mahkumlar “ doktor...

Denetimli serbestlik yasası kapsamında Muğla’da 198 kişi cezaevlerinden tahliye edildi. Ceza evlerinden gece geç saatlerde tahliye olan mahkumlar “ doktor hasta, mahkum af bekler” dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün denetimli serbestlik anayasasını onaylamasının ardından cezaevlerinde tahliyeler başladı. Muğla Gevenes Açık Cezaevinden 119, Dalaman Tarım Yarı Açık Cezaevinden 79 olmak üzere toplam 198 mahkum tahliye oldu. Cezaevinden tahliye olan mahkumlar “ Allah hiç kimseyi buraya düşürmesin” dediler. Cezaevinden tahliye olanlar arasında Yatağan’ının ünlü işadamlarından Turgut Avcı “İnsan bir kere hata yapabilir ve pişman olabilir. Bir söz vardır ‘doktor hasta bekler, mahkum af’ bu yüzden muhalefet partileri sadece mahkum olan gazeteciler için değil diğer 125 bin mahkum’u da düşünmeli. Bu yüzden muhalefet partiler iktidar parti ile anlaşmalı. Biz iş adamları verimli insanların ve  iş adamlarının korunması gerekiyor. İçeride saz çaldım vaktimi öyle geçirdim. Allah kimseyi düşürmesin” dedi.

Bu haber toplam 679 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.