Dünya Harikası Akbük’te İşler Karışık

Dünya Harikası Akbük’te İşler Karışık
Muğla’nın Gökova Körfezi’nde bulunan dünyaca ünlü Akbük Plajı’nın işletmecisi Selçuk Çelik, aralarında Aydınspor’un eski başkanlarından...

Muğla’nın Gökova Körfezi’nde bulunan dünyaca ünlü Akbük Plajı’nın işletmecisi Selçuk Çelik, aralarında Aydınspor’un eski başkanlarından birinin de bulunduğu bazı kişilerin plaja el koyduklarını ve can güvenliği olmadığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Çelik hem mülkiyeti MUÇEV’e ait olan plajın kendisine geri verilmesini hem de can güvenliğinin sağlanmasını istedi.

Mülkiyeti Muğla Valiliği bünyesinde bulunan Muğla’ya Hizmet Vakfı ve Çevre Koruma Vakfı’na (MUÇEV) ait olan Akbük Plajı’nın işletmesini 2 yıl önce ihale yoluyla aldığını belirten Selçuk Çelik, Ağustos 2014’te Y.Ç isimli kişinin kendisine zorla 152 bin liralık senet imzalattığını ve plajın işletmesine ortak olduğunu öne sürerek, “Bu senet Y.Ç’nin kendisindedir. Ben 2015 yaz sonunda bu ortaklığı bitirmek istedim.  Ancak kendisi 2015’in son gününde yine bazı tehditlerle beni, beraber yaşadığı B.B isimli kadınla zorla resmi ortak yaptı.  Ardından Y.Ç benden işletmeye karışmamamı, işçi alımlarını da kendisinin yapacağını söyledi” diye konuştu.

Aynı zamanda Muğlaspor 48 Gençlik Taraftar Grubu Başkanı da olan Çelik, içinde bulunduğu durumdan kurtulmak için daha önceden tanıdığı Aydınspor’un eski başkanlarından K.S’nin yanına gittiğini söyledi. Çelik bundan sonraki gelişmeleri şikayet dilekçesinde şöyle anlattı:  “Kendisi yardımcı olabileceğini fakat işletmeye üçüncü ortak olmak istediğini söyledi. Kendisinin talimatı ile oğlu S.S işletmenin 35 bin liralık borcunu ödedi. Aramızda gayri resmi sözleşme yaptık ve S.S de işletmeye ortak oldu. Bu duruma B.B’nin de rızası vardı. S.S bir süre sonra kasaya kendi adamlarını yerleştirdi.  Nisan ayından bu yana işletmenin parasını kendisi alıyor. Bir süre sonra benim işletmeyi terk etmemi istediler. Ben 1 ay önce işletmeden ayrıldım. Eski Aydınspor başkanlarından K.S beni arayarak, işletmeye dönmesi istedi, oğlu ve adamlarıyla görüşeceğini söyledi. İşletmeye döndüğümde S.S ve adamı K.K bana, ‘Güvelik güçlerine şikayetçi olursan sonunu biliyorsun’ diye tehdit ettiler.  Y.Ç, S.S, K.K ve B.B isimli kişilerden davacı ve şikayetçiyim” Çelik, hem can güvenliğinin sağlanmasını hem de işyerinin kendisine verilmesini istedi.

Bu haber toplam 6515 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.