Dünya şampiyonuna ödül

Dünya şampiyonuna ödül
Azerbeycan’da Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonasında Muğla’lı güreşçi Hasan Berk Kılıç 85 kilogramda finalde karşılaştığı Azeri Zamir Magemedo’yu...

Azerbeycan’da Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonasında Muğla’lı güreşçi Hasan Berk Kılıç 85 kilogramda finalde karşılaştığı Azeri Zamir Magemedo’yu yenerek Dünya Şampiyonu oldu. Muğla Valisi Fatih Şahin Dünya şampiyonu olan Hasan Berk Kılıç’a makamında ödül verdi. Vali Şahin “ Dünya şampiyonumuz 4 karşılaşma yaptı. Rakiplerine bir tek puan bile vermedi” dedi.

Azerbeycan’da 85 kilo da Dünya Şampiyonu olan Muğla’lı güreşçi Hasan Berk Kılıç Muğla Valisi fatih Şahin’i makamında ziyaret etti. Dünya şampiyonasında 20 kişilik grup içerisinden birinci olarak çıkan Hasan Berk Kılıç, İlk maçında Hintli Kumar Pranken’i,ikinci maçında Finli Matti Elias Kuosmanen’i ve yarı final maçında da Honduras’lı Kevin Mejia Kastillo’yu yendi. Berk Kılıç Finalde karşılaştığı Azeri Zamir Magemedo’yu yenerek Dünya Şampiyonu oldu.

Muğla Valisi Fatih Şahin dünya şampiyonu olan milli güreşçiyi ödüllendirdi. Vali Şahin güreşçiye diz üstü bilgisayar hediye etti. Vali Şahin “ Dünya Şampiyonumuz finale kadar tüm rakiplerini yendi. Final yolunda 4 büyük karşılaşma yaptı ve rakiplerine tek bir puan dahi vermedi. Kendisine kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 475 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.