EĞİTİMCİ ŞAHİN A. ADAYLIĞINI AÇIKLADI

EĞİTİMCİ ŞAHİN A. ADAYLIĞINI AÇIKLADI
 MUHABİR
Dalamanlı eğitimci Uğur Akın Şahin önümüzdeki yerel seçimlerde AK Parti’den Dalaman Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıkladı. Şahin, “Sevdam Dalaman. Uğur, Dalaman’a uğurlu gelecek” diye konuştu.

Geçtiğimiz milletvekili seçiminde AK Parti’den Muğla Milletvekili Aday Adayı olan Dalamanlı eğitimci Uğur Akın Şahin, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Dalaman’dan Belediye Başkan A. Adayı olduğunu açıkladı.

Kamu hizmetine başladığım günden beri milletimin hizmetkârı olarak varış noktasını hiç düşünmeden, verilen görevde, milletime layık olmak için çalıştım diyerek açıklamasına başlayan Uğur Akın Şahin, “Sayın Cumhurbaşkanımızın, ‘’En büyük zenginlik, ne maldır, ne mülktür. Milletin samimiyetle yaptığı Allah ondan razı olsun duasıdır’’ sözünü rehber edindim. Dalaman’da yaşayan her insan gururla “Dalamanlıyım” desin diye, Evlatlarımız, esnafımız, köylümüz ve çiftçimiz, Yaşlısından gencine, küçüğünden büyüğüne, özel gereksinimli kardeşlerime kadar tüm vatandaşlarımız hak ettiği kaliteli yaşama kavuşsun diye, Dalaman örnek projeler şehri olsun diye, 2024 Yerel Seçimlerinde Ak Parti Dalaman Belediye Başkanı aday adayıyım.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ’ın himayelerinde tesis edilen TÜRKİYE YÜZYILI projesi kapsamında; Sürdürülebilirliğin, Huzurun, Kalkınmanın, Değerlerin, Gücün, Başarının, Barışın, Bilimin, Haklının, Verimliliğin, İstikrarın, Şefkatin, İletişimin, Dijitalin, Üretimin, İstikbalin, Gençliğin Yüzyılı projelerinde başarılı olmak için Dalaman adına çalışacağım. Ak Partinin Türkiye vizyonunu, gelecekte yapacaklarımızı ilçemizde yaşayan her seçmene anlatacağız. Siyasette isimlerin önemi yoktur. Millete vakfettiğimiz yekûn fayda vardır. Bu yüzden seçimi kazanan Uğur Akın Şahin değil, DALAMAN HALKI OLACAKTIR.

Boş muhabbetler, çay kahve sohbetleri, kısır dedikodular, siyasi hesaplaşmalar ile kaybedecek zamanımız yok. İlk talimatım makam masasının yerine toplantı masası yerleştirilmesi olacak, ilk günden itibaren hızla eksiklerimizi tamamlayacağız. İmar, tarım, turizm ve sosyal projeler olarak dört ana başlıkta topladığımız projeler hayata geçirilecek. İlçemizin sorunlarını biliyoruz, vakıfız. Dersimize çok iyi hazırlandık. Uzman ekiplerimiz çok uzun süreden beri çalışıyor. Lansmanımızda ekip arkadaşlarımızın da sunumu ile tüm mahallelerimizde proje tanıtım toplantıları yapacağız. VE BU HALKA HESAP VERECEĞİZ, HESAP VERECEĞİZ HESAP VERECEĞİZ. 9 Temmuz 2024 tarihinde, yani seçimden 100 gün sonra yapacağımız basın açıklamasının davetini şimdiden yapıyorum. Seçimden 100 gün sonra projelerimizin mevcut durumlarını sizlerle paylaşıp, bilgilendirme yapacağım. Uğur, Dalaman’a uğurlu gelecek”

Bu haber toplam 159 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.