Erdoğan Açıkladı: Emeklilere Bayram İkramiyesi Tarihi Netleşti
NTV'de yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Emeklilerimizin bayram ikramiyeleri bayram öncesinde hesaplara yatacak. Bu ayki emekli maaş ödemelerini de öne çekerek 14 Mart’tan itibaren ödemeye başlayacağız.” İfadelerini kullandı.
Grup toplantısının ardından gazetecilerin emekli ikramiyesine zam beklentisiyle ilgili sorularına ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gerekli açıklamayı yaptık, hayırlı olsun.” yanıtını verdi.

Emekli Bayram İkramiyesi Ne Kadar Olacak?
Ramazan Bayramı bu yıl 20 Mart – 22 Mart tarihleri arasında kutlanacak. Emekli bayram ikramiyeleri ise 14 Mart 2026 tarihinde hesaplara ödenecek. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, bayram ikramiyesinde artış yapılabilmesi için özel kaynak gerektiğini belirtmişti. Güler daha önce şu açıklamayı yapmıştı: “Bölgemizde savaş durumu var, tedarik zincirinden dolayı sıkıntılar var, bütçe disiplinine dikkat etmek gerekiyor.”
Kaynak:NTV
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.