Elvan Göçer’den 3 bin kişilik iftar

Elvan Göçer’den 3 bin kişilik iftar
Muğla Ak Parti’den 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde üçüncü sıra milletvekili adayı olan Elvan Göçer 3 bin kişilik iftar yemeği düzenledi. Muğla...

Muğla Ak Parti’den 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde üçüncü sıra milletvekili adayı olan Elvan Göçer 3 bin kişilik iftar yemeği düzenledi. Muğla Öğretmen Evinde ve iftar çadırında eş zamanlı düzenlenen iftar yemeğine parti tabanından yoğun katılım sağlanırken il yönetiminden hiç kimsenin katılmaması dikkatleri çekti.

Ak Parti’den Muğla milletvekili adayı olan Elvan Göçer Muğla öğretmen evinde ve iftar çadırında 3 bin kişilik iftar yemeği düzenledi. Düzenlenen iftar yemeğine Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal, Ak Parti Menteşi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanı Harun Akın ve çok sayıda davetli katıldı. İftar yemeğine katılan davetlilerle tek tek yakından ilgilenen Elvan Göçer katılımdan dolayı iftar yemeğine katılanlara teşekküretti. Ak parti Muğla’dan üçüncü sırada milletvekili adayı olan Elvan Göçer’in iftar yemeğine il yönetiminden hiç kimsenin katımmaması dikkatleri çekti.

Bu haber toplam 1255 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.