EMİTT DOĞU AKDENİZ ULUSLARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARINDA YATAĞAN STRATONİKEİA STANTINA BÜYÜK İLGİ

EMİTT DOĞU AKDENİZ ULUSLARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARINDA YATAĞAN STRATONİKEİA STANTINA BÜYÜK İLGİ
Dünyanın en önde 5 fuarı arasında yer alan, 26'ncı EMITT - Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla açıldı. Fuar, 15 Nisan'a kadar devam edecek fuarla beraber, dünya turizm profesyonelleri ve tatil tüketicileri İstanbul'da bir araya gelmiş olacak. Fuarda Yatağan Belediyesi tarafından açılan Stratonikeia stantının çok büyük ilgi görmesi Yatağan’da, memnuniyet yarattı.

Bu konuda Yatağan Belediyesi yaptığı paylaşımda, “Muğla Valiliği himayesinde 26. EMİTT Doğu Akdeniz Uluslarası Turizm ve Seyahat Fuarında ilçemizin tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtmak için Yatağan Belediye Başkanlığı olarak Stratonikeia Antik Kenti temalı standımızla ziyaretçilerimizi karşılamaya hazırız” denildi.

KAZI BAŞKANI BİLAL SÖĞÜT DE ÇOK MEMNUN OLDU

Fuarda Yatağan Belediyesi tarafından açılan stanttın çok büyük ilgi görmesi, Stratonikeia ve Lagina Kazı Başkanı Prof. Dr. Bilal Söğüt’ü de çok memnun etti.

Bilal Söğüt’te sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

“Stratonikeia Kuzey Şehir kapısı İstanbul’da EMITT fuarında giriş oldu.Standımız fuarda büyük ilgi gördü. Destekleri için Kültür ve Turizm Bakanım Sayın Mehmet Nuri Ersoy ve Muğla Valim Sayın Orhan Tavlı ve Yatağan Belediye Başkanım Sayın Mustafa Toksöz ve tüm emeği geçenlere çok teşekkür ederim.”

HABER: SERDAL KAYHAN

Bu haber toplam 959 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.