Emlakçılar odası kuruluyor

Emlakçılar odası kuruluyor
Muğla’nın Büyük şehir statüsüne geçmesinin ardından Muğla Emlak Müşavirleri Derneği Emlakçılar Odasını kurmak için dün Muğla Esnaf Odaları...

Muğla’nın Büyük şehir statüsüne geçmesinin ardından Muğla Emlak Müşavirleri Derneği Emlakçılar Odasını kurmak için dün Muğla Esnaf Odaları Başkanlığına müracatta bulundu. Muğla Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ziya Ercan “ Emlakçılar olarak bin 128 üyemiz var. Oda olmak için 501 üye gerekli. Bizde emlakçılar odasını kurmak için Muğla Esnaf Odaları Başkanlığına müracatta bulunduk” dedi.

Muğla’lı emlakçılar odalaşma kararı aldı. Muğla Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ziya Ercan “Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edilen 6360 sayılı kanun ile 13 il büyük şehir oldu. Büyük şehir belediyesinin sınarları ilin mülki sınırları olarak kabul edildi. Muğla Ticaret Odası üyesi 618, esnaf odasına ise 510 emlakçı üyemiz bulunuyor.Türkiye Esnaf Sanatkarlar Kanuna göre 500 üyeyi geçtiğimiz için oda olma hakkına sahip olduk. Bu gün oda kurma çalışmamıza başladık. Bununla ilgili Muğla Esnaf Odaları Başkanlığına müracatta bulunduk” dedi.

Bu haber toplam 797 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.