Emre Aykın: "Vatan Partisi çözümleri ile sorunların üstesinden gelecek"

Emre Aykın: "Vatan Partisi çözümleri ile sorunların üstesinden gelecek"
Vatan Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Emre Aykın Muğla Şehir Plancıları Odası ile Muğla Kamyoncu Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası’na ziyaretlerde bulundu.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarına devam eden Vatan Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Emre Aykın, Muğla Şehir Plancıları Odası ile Muğla Kamyoncu Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası’na ziyaretlerde bulundu. Yakın zamanda Muğla Merkez TV ve Muğla TV ekranlarından seçimlere ve siyasi gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar ve tespitlerde bulunan Aykın, gerçekleştirdiği ziyaretlerde ulaşım ve planlama konularında paylaşım ve görüş alışverişlerinde bulundu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım ve imar konularında hukuka aykırı bulunan iptal kararına konu birçok davada imzası bulunan Aykın; Şoför Esnafı’nın kazanılmış haklarının verilmesi gerektiğini, 10 yılda esnafın üzerine bindirilen yükün telafi edilmesi ve şoför esnafının hak ettiği değerin verilerek çalışmalarının ve haklarının koruma altına alınması gerektiğini, il bazında ulaşım konusunda gerek yurttaşı gerekse de esnafı mutsuz eden kamu hizmetini aksatan hatalı uygulamalardan dönülmesinin elzem olduğunu, raylı sistem gibi alternatif toplu taşıma yöntemlerinin dikkate alınması gerektiğini, Vatan Partisi’nin çözümleri ile sorunların üstesinden gelinebileceğini ifade etti.

whatsapp-image-2024-03-15-at-13-55-15.jpeg

Daha önce, Şehir Plancıları Odası’nın açtığı davada iptal edilen 1/25.000 ölçekli Nazım İmar Planı’nın, hükümsüz kaldığı halde yürürlükte tutulan revizyon planı, yine Avukat Emre Aykın’ın açtığı davada iptal edilmişti. Aykın, Muğla’nın planlama ilkelerine uyarlı yürürlükte bir 1/25.000 ölçekli Nazım İmar Planı’nın olmamasının Muğla’nın en güncel ve hayati sorunu olduğunu dile getirdi.

whatsapp-image-2024-03-15-at-13-55-15-1.jpeg

Kaynak:HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.