Emre Aykın’dan Dünya Su Günü açıklaması: “Muğla’mızı kalıcı çözümleri ile kurtaracak olan güç Vatan Partisi’ndedir”

Emre Aykın’dan Dünya Su Günü açıklaması: “Muğla’mızı kalıcı çözümleri ile kurtaracak olan güç Vatan Partisi’ndedir”
 MUHABİR
Vatan Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Emre Aykın, Dünya Su Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Yara bantları ile kapatılmaya çalışılan utanç tablolarından Muğla’mızı kalıcı çözümleri ile kurtaracak olan güç ve çelik irade Vatan Partisi’ndedir." diye konuştu.

Vatan Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Emre Aykın, Dünya Su Günü dolayısıyla basın açıklaması yayımladı.

Su sıkıntısına ilişkin günü kurtaran geçici çözümlerin kalıcı sonuç doğurmayacağını söyleyen Emre Aykın, “Bizlere de, bizler için toprağa da can veren sudur. Dünyamız; plansız kaynak kullanımı, kaynakların korunamaması, suyun varlığı ve geleceği hakkında gereken önlemlerin alınmaması ve doğanın bozulan dengesi karşısında yakın gelecekte susuz kalma tehlikesi ile karşı karşıyadır.

Ne yazık ki, tehlike çanlarına rağmen ülkemizde de gereken farkındalık oluşmamıştır. Muğla’mız da aynı durumdadır. Günümüzü kurtaran geçici çözümlerin kalıcı sonuç doğurmayacağı aşikardır. Ne zaman ki toprak, beton ve atıktan çok ağaçla ve yeşille buluşur, ne zaman ki suyun enerji dahil tüm her şeyden daha üstün bir kamusal yarara konu olduğu anlaşılır, ne zaman ki yönetenler suyun üzerinde tüm insanlığın ortak ve eşit hakkı olduğunu insanların da yaşama hakkına sahip oldukları bilincine kavuşurlar, o zaman Dünya’mızın kendini yenileyen döngüsünde suyun korunması ve geleceğe taşınması mümkün olur” diye konuştu.

“SUYUMUZU HALKIMIZA EŞİTLİKLE VE MAKUL BEDELLE ULAŞTIRACAĞIZ”

Muğla’da yaşanan su problemine ilişkin Aykın, “Yara bantları ile kapatılmaya çalışılan utanç tablolarından Muğla’mızı kalıcı çözümleri ile kurtaracak olan güç ve çelik irade Vatan Partisi’ndedir. Halkımız için irade ve siyasetimizi, insanın doğaya ait olduğu farkındalığı ile doğayı korumaya, suyu ve yaşamı geleceği taşımaya, kaynaklarımızı korumaya ve Muğla’mızı, Emperyalizm ve Kapitalizm”in yıkıcı saldırılarından korumaya adıyoruz. Günün öneminin, Muğla’mızda bir farkındalık oluşturacağı inancıyla; halkımızın ortak irade ve gücü ile projelerimizi ve acil eylem planlarını hayata geçirecek, MUSKİ kurumunu çözüm üreten bir yapıya kavuşturacak, projelerimizi 10 yıl geriye dönük şekilde yoksun bırakıldığımız 1/25.000 ölçekli Nazım İmar Planı’nı ilk iş olarak düzenleyip yürürlüğe koyarak plan notları içine alacak, suyumuzu halkımıza eşitlikle ve makul bedelle ulaştıracak; koruyacak, üretecek, paylaşacağız” dedi.

Bu haber toplam 203 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.