En acı düğün hediyesi

En acı düğün hediyesi
Muğla’nın Bodrum ilçesinde iki ay önce evlenen Mehmet Güngören(30) işsiz kalınca kendisini evinin kapısında astı. Gönül Güngören eşinin intihar...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde iki ay önce evlenen Mehmet Güngören(30) işsiz kalınca kendisini evinin kapısında astı. Gönül Güngören eşinin intihar ettiğini duyunca sinir krizleri geçirdi. İki ay önce dünya evine giren çiftten geriye sadece sosyal paylaşım sitesinde bir hafta önce paylaştıkları fotoğrafları kaldı.

İki ay önce evlendiler

Mehmet ve Gönül Bodrum’un Turgutreis beldesinde yaşıyordu. Bir birlerine aşık oldular ve evlenme kararı aldılar. Küçük bir ev tutup dayayıp döşediler. 20 Ekim 2012 tarihinde Manisa’nın Akhisar beldesinde düğün yaptılar. Bodrum’da yaşayan arkadaşları için de 27 Ekim 2012 tarihinde Bodrum’un Turgutreis Beldesinde ikinci bir düğüne ev sahipliği yaptılar. Düğünden yaklaşık 10 gün sonra bir sabah işe gittiğinde işine son verildiğini öğrendi. 

İşsiz kaldı bunalıma girdi

İki ay önce evlenen evlendikten 10 gün sonra işsiz kalan Mehmet Güngören işsiz kaldıktan sonra iş bulmak için çalmadığı kapı kalmadı. Ancak iş için çaldığı tüm kapılar yüzüne kapandı. Bir türlü iş bulamayan Güngören önceki gün yine evine umutsuz şekilde geri döndü. İşsizlik yüzünden bunalıma giren Mehmet Güngören kendisini evinin kapısına asarak yaşamına son verdi.

Eşi sinir krizleri geçirdi

Mehmet Güngören’in cesedini komşuları kapıya asılı bir şekilde buldu. 112 acil servisi arayarak ambulans istediler. Sağlık ekipleri eve geldiğinde Mehmet Güngören için her şey çok geçti. Bir lokantada garsonluk yapan eşi Gönül Güngören’e acı haber telefonla bildirildi. İş yerinden çıkıp eve gelen Gönül Güngören sinir krizleri geçirdi. Gönül Güngören komşuları ve sağlık ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Evlendik işsiz kaldı

Gönül Güngören “ Mehmet evlendikten kısa bir süre sonra işsiz kaldı. Çok iş aradı ama bulamadı. Yeni evlendiğimiz için borçlarımız vardı. Borçlarımızı ödeyemediğimiz için bir süredir kendisini kötü hissediyordu. İntihar etmesine gerek yoktu. Borçlarımızı bir şekilde öderdik. Beni nasıl yalnız bırakıp gitti” dedi.

Bu haber toplam 576 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.