En büyük engel sevgisizliktir

En büyük engel sevgisizliktir
Muğla Galatasaraylılar Derneği 3 Aralık 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Muğla Engelliler Derneği ile sabah kahvaltısında buluştu. Yaklaşık...

Muğla Galatasaraylılar Derneği 3 Aralık 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Muğla Engelliler Derneği ile sabah kahvaltısında buluştu. Yaklaşık 150 kişinin katıldığı kahvaltıda Muğla Galatasaraylılar Derneği Başkanı Erol Kapiz “ en büyük engel sevgisizliktir” dedi. Yücelen Otelde düzenlenen kahvaltıya Galatasaray TV Muhabirleri de katıldı.

3 Aralık Dünya Egeliler Günü dolayısıyla Muğla Galatasaraylılar Derneği ile Muğla Engelliler ve zihinsel engelliler derneği üyeleri ile kahvaltıda buluştu. Galatasaray’ın taraftar derneği Ultra Arsan üyelerinin de katıldığı sabah kahvaltısı Gökova Yücelen Otel’de yapıldı. 150 kişinin katıldığı kahvaltılar engellilerin kahvaltılarını Ultra Aslan üyeleri yaptı.

Muğla Galatasaraylılar Derneği Başkanı Erol Kapiz “ Galatasaraylılar Derneği olarak sadece spor alanında değil her alanda faaliyet göstermeye çalışıyoruz. Galatasaraylılar Derneği olarak her sosyal projede faaliyet göstermeye çalışıyoruz. 3 Aralık Dünya Engeliler günü dolayısıyla Muğla’da ki engelli arkadaş ve kardeşlerimizle bir araya geldik. Bizler için en büyük engel sevgisizliktir” dedi. Muğla Engelliler Derneği tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen engelsiz resim projesinde bir engellinin yaptığı resim Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e hediye edilmek üzere Muğla Galatasaraylılar Derneği Başkanı Erol Kapiz’e hediye edildi. 3 Aralık Dünya Engeliler günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltıya Galatasaray TV muhabirleri de katıldı.

Bu haber toplam 585 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.