En büyük tutkusu ölümü oldu

En büyük tutkusu ölümü oldu
En büyük tutkusu zıpkınla balık avlamak Okan Karataş(29) kuzeni Sercan Karataş ile birlikte Bodrum’un Gündoğan beldesinde avlanmak için zıpkınla denize...

En büyük tutkusu zıpkınla balık avlamak Okan Karataş(29) kuzeni Sercan Karataş ile birlikte Bodrum’un Gündoğan beldesinde avlanmak için zıpkınla denize daldılar. Sercan Karataş bir süre sonra denizden çıktı. Ancak Okan Karataş uzun süre denizin dibinden çıkmadı. Karataş’ın cesedi Tavşan adası açıklarında sahil güvenlik ekipleri tarafından bulundu.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir bankada çalışan Okan Karadaş, 1 Mayıs tatilini değerlendirmek için önceki gün saat 13.00 sıralarında kuzeni Sercan Karataş ile birlikte zıpkınla balık avlamak için Gündoğan’a gitti. İki kuzen Kızılburun mevkiinde avlanmak için dalış yaptı. Bir süre sonra Sercan Karataş denizden çıktı. Ancak kuzenini göremedi. Bir süre bekledikten sonra jandarma ve sahil güvenlik ekiplerini arayarak kuzenin avlanmak için denize daldığını ancak bir daha çıkmadığını söyledi.

Sahil güvenlik ekipleri, Marmaris Aksaz Deniz Üs Komutanlığı'ndan gelen SAT komandoları ile balıkçıların katıldığı arama çalışmaları başlatıldı. 25 metre derinlikte Okan Karadaş’ın zıpkını bulundu. Ancak ekipler tüm aramalara rağmen kendisine ulaşamadı. Havanın kararması nedeniyle ara verilen arama- kurtarma çalışmalarına ara verildi. Sabah erken saatlerde sahil güvenlik ekipleri yeniden arama çalışması başlattı.  Akan Karadaş'ın cesedi, saat 08.00 sıralarında, dalış yaptığı yerin 1 mil kadar açığındaki  Tavşan Adası yakınında bulundu. Karadaş'ın cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 753 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.