EN DÖNER ORTACA HİZMETE GİRDİ

EN DÖNER ORTACA HİZMETE GİRDİ
Muğla’da kısa bir süre önce kurulmasına rağmen lezzetli ürünleri ile yiyecek sektörünün markalaşan isimlerinden olan EN Döner 5. Şubesini Ortaca’da açtı. En Döner Ortaca Şubesinde dönerin yanı sıra pide ve ızgara ürünleri de yer alacak.

Muğla’nın Menteşe İlçesinde kısa bir süre önce genç İş İnsanı Nihat Aktaş tarafından kurulan EN Döner markalaşma ve şubeleşme yolunda hızla ilerliyor. İlk şubesini Menteşe’de açan firma daha sonra Kötekli ve Bayır mahallelerinin ardından Ula ilçesinde hizmet vermeye başladı. 5. Şube hazırlıklarını tamamlayan En Döner Ortacalılar ile buluştu.

EN Döner Ortaca Şubesinin açılışına Muğlaspor Kulübü Eski Başkanı Ali Çakır ve eski yöneticiler, Menteşe Tarım ve Orman İlçe Müdürü Mehmet Kuray, Ortaca Belediyespor Kulübü Başkanı Erem Kaya, Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesini davetlilerin birlikte kestiği EN Döner Ortaca Şubesi dönerin yanı sıra pide ve ızgara çeşitleri ile müşterilerine hizmet verecek.

EN Döner Sahibi Nihat Aktaş, diğer şubelerde olduğu gibi Ortaca Şubesinde de kaliteli ve lezzetli ürünleri müşterileri ile buluşturacaklarını söyledi. Aktaş açılışa katılan herkese teşekkür etti.

(GÜZİDE KASIM)

Bu haber toplam 3603 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.