Eşref Şen, Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı

Eşref Şen, Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı
Yatağan Orman İşletme Müdürü Eşref Şen, görevinden istifa ederek 24 Haziran’da yapılacak Milletvekili Seçimlerinde AK Parti’den Muğla Milletvekili Aday Adayı oldu.Yatağan Orman İşletme Müdürü Eşref Şen, 25 yıl görev...

Yatağan Orman İşletme Müdürü Eşref Şen, görevinden istifa ederek 24 Haziran’da yapılacak Milletvekili Seçimlerinde AK Parti’den Muğla Milletvekili Aday Adayı oldu.

Yatağan Orman İşletme Müdürü Eşref Şen, 25 yıl görev yaptığı kamu personelliğinden, 24 Haziran’da yapılacak Milletvekili Seçimlerinde AK Parti’den Muğla Milletvekili Aday Adayı olmak için istifa ettiğini açıkladı.

Şen, istifasının ardından AK Parti İl Başkanlığına giderek milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı.

2014 yılındaki Yerel Seçimlerde Seydikemer ilçesinde AK Parti’den belediye başkan aday adayı olduğunu hatırlatan Şen, yaptığı açıklamada, yıllardır Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde çeşitli görevler yaparak devlete ve vatandaşlara hizmet ettiğini, bugünden itibaren ise Muğla’nın milletvekili olarak Muğlalılara en iyi hizmeti vermeyi hedeflediğini söyledi.

Şen, çocukluğunun, ortaokul ve lise çağlarının Seydikemer ve Fethiye’de geçtiğini, lisans eğitimini ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi’nde Orman Mühendisliği bölümünde aldığını belirterek, “36 yıldır Fethiye ve Seydikemer’de yaşıyorum.Fethiye’de 5 yıl Orman İşletme Şefliği, Seydikemer’de 4 yıl Orman Mühendisi,4 yıl Orman Müdür Yardımcılığı,6yıl Orman İşletme Müdürlüğü,Dalaman’da 1 yıl Orman Müdür Yardımcılığı görevini yaptım.Son 1 yıldır Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü görevinde iken, AK Parti’den Muğla Milletvekili Aday Adaylığına müracaat ettim” diye konuştu.

Öte yandan, 47 yaşındaki Şen’in evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 1886 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.