Eurovision'da büyük başarıya imza atmıştı! Şebnem Paker Muğla'ya atandı

Eurovision'da büyük başarıya imza atmıştı! Şebnem Paker Muğla'ya atandı
1997 yılında katıldığı Eurovision Müzik Yarışması'nda üçüncülük elde ederek tüm ülkede büyük şöhrete kavuşan Şebnem Paker, Muğla’da bir okula Müzik Öğretmeni olarak atandı.

Şebnem Paker Türkiye'ye Eurovision Şarkı Yarışması'nda ilk büyük derecesini kazandırmıştı.

2018 yılı itibariyle Aydın Doğan Güzel Sanatlar Lisesi’nde Bireysel Ses Eğitimi Öğretmeni olarak görevini sürdüren Şebnem Paker, Muğla'da bulunan bir okula Müzik Öğretmeni olarak atandı.

ŞEBNEM PAKER KİMDİR?

Grup Etnik ile birlikte Dinle adlı Türkçe sözlü şarkı ile 1997 yılında ülkemizi temsil eden Şebnem Paker, bu şarkı ile Birleşik Krallık ve İrlanda'nın ardından 3. gelerek ülkemize o zamana kadar ki en büyük derecesini kazandırmıştı.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda Yarı Zamanlı Gitar eğitimi aldı, Marmara Üniversitesi A.E.F. Müzik Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. 4 yıl MEB’e bağlı özel eğitim kurumlarında müzik öğretmenliği yaptı. 2004 yılı itibariyle MEB bünyesinde müzik öğretmeni olarak çalışıyor. 14 yıl Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi’nde batı müziği koro ve bireysel ses eğitimi öğretmenliği yaptıktan sonra 2018 yılı itibariyle Aydın Doğan Güzel Sanatlar Lisesi’nde Bireysel Ses Eğitimi Öğretmeni olarak görevini sürdürdü.

(GÜZİDE KASIM)

Bu haber toplam 2456 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.