Feci ölüm! Kullandığı minibüsün altında kaldı

Feci ölüm! Kullandığı minibüsün altında kaldı
Konya'da U dönüşü yapmak isteyen minibüs, aynı yönden gelen otomobilin çarpması sonucu yan yatarak korkunç bir kazaya neden oldu. Kazada minibüs şoförü hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, 22 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 17.30 sıralarında Konya'nın Meram ilçesi Konya Isparta-Karayolu Akyokuş mevkiinde meydana geldi.

Yakup Bütün isimli sürücünün kullandığı minibüs, Beyşehir istikametinden Konya merkezine seyir halindeyken U dönüşü yapmak istedi. Bu sırada, aynı yönden gelen ve Mustafa H. isimli sürücünün kullandığı otomobil minibüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüs yan yatarak durabildi.

Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalede minibüs sürücüsü Yakup Bütün'ün hayatını kaybettiğini teyit etti. Kazada otomobil sürücüsü Mustafa H., otomobildeki yolcu E.H. ve minibüste bulunan A.Y. ise yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Hayatını kaybeden sürücünün yakınları ise olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alırken kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Yakup Bütün'ün cansız bedeni ise otopsi için Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza, trafikteki dikkatsizliğin ve hatalı sollamaların yol açabileceği trajik sonuçlara bir kez daha dikkat çekti. Yetkililer sürücülere trafik kurallarına uymaları ve dikkatli sürüş yapmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 333 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.