Fenerbahçe başvuruda bulundu! Süper Kupa ertelenecek mi?

Fenerbahçe başvuruda bulundu! Süper Kupa ertelenecek mi?
Fenerbahçe, 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanması planlanan Süper Kupa'nın ertelenmesi ve finalin mayıs ayında oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) resmi başvuruda bulundu.

Sarı-lacivertli kulüp, başvurusunda Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile oynayacağı maçın 13 Nisan'da olması ve Yunanistan Futbol Federasyonu'nun Olympiakos'un 14 Nisan'da PAOK ile oynayacağı lig maçını ertelemesini gerekçe gösterdi. Fenerbahçe, bu durumun eşitsizlik yarattığını ve Süper Kupa'nın ertelenmesi gerektiğini savundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Süper Kupa'nın ertelenmesi gerektiğini söylemiş ve "Takvim çok üst üste geldi. 7 Nisan'ı belirlerken diğer tarihleri göz önünde bulundurmadık. Bizim bu turu geçmemiz ülke puanında 9'unculuğu garantilememiz için çok çok önemli ülke menfaati açısından. Rakibimiz de kabul ederse Süper Kupa finali için yeni bir tarih bulunması çok daha doğru olacaktır" demişti.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise 7 Nisan'da Şanlıurfa'da Süper Kupa finali oynayacaklarını ve bölge insanını heyecanla beklediklerini söyledi.

TFF'nin Fenerbahçe'nin başvurusunu nasıl değerlendireceği merak konusu.

Bu haber toplam 396 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.