Fenerbahçeli Valiye Galatasaray forması

Fenerbahçeli Valiye  Galatasaray forması
MUSTAFA İNCİ- Son valiler kararnamesi ile Muğla Valiliğine atanan Mustafa Hakan Güvençer’e hoş geldin ziyaretleri sürüyor. Dün Muğla Galatasaraylılar ...

MUSTAFA İNCİ- Son valiler kararnamesi ile Muğla Valiliğine atanan Mustafa Hakan Güvençer’e hoş geldin ziyaretleri sürüyor. Dün Muğla Galatasaraylılar  Derneği Başkanı Erol Kapiz ziyaret etti. Kapiz Vali’ye Galatasaray forması hediye etti.

Muğla’da geçtiğimiz hafta göreve başlayan Vali Mustafa Hakan Güvençer’e hoş geldin ziyaretleri devam ediyor. Muğla Galatasaraylılar Derneği Başkanı Erol Kapiz dün dernek yönetim kurulu üyeleri ile Muğla Valisini makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Kapiz , Vali Mustafa Hakan Güvençer’e  “Hayırlı Olsun” derken “ Sayın Valim ilimize hoş geldiniz. Muğla Galatasaraylılar derneği olarak yeni görevinizde başarılar dilerim. Biz Muğla Galatasaraylılar Derneği olarak tüm sosyal etkinliklerde ve projelerde yer almaya çalışıyoruz. Engelli öğrencilerimizle sık sık birlikte olmaya gayret gösteriyoruz. Muğla Galatasaray’lılar Derneği olarak yeni sezon için 15 kombine bilet aldık. Muğla’da ki başarılı öğrencilerimizi sizinde izninizle ödül olarak maçlara götürmek istiyoruz” dedi.

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, “ ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim. Ben Fenerbahçeliyim. Muğla Galatasaraylılar derneğinin sosyal projeler içerisinde yer alması memnuniyet verici. Bundan sonrada sosyal projelerinizde desteklerinizi bekliyorum” dedi. Daha sonra Dernek Başkanı Erol Kapiz Fenerbahçeli Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e Galatasaray forması hediye etti.

Bu haber toplam 586 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.