feneriuma izim verilmedi

feneriuma izim verilmedi
Muğla Fenerbahçeliler Derneği fener yum tırını Muğla’ya getirdi. Özel bir mülk üzerinde satış yapmaya başladı. Muğla Valililiği ve Emniyet Müdürlüğü...

Muğla Fenerbahçeliler Derneği fener yum tırını Muğla’ya getirdi. Özel bir mülk üzerinde satış yapmaya başladı. Muğla Valililiği ve Emniyet Müdürlüğü Fener yum tırının özel mülk üzerinde satış yapmasına izin verdi. Ancak Fanatik Beşiktaşlılığıyla tanın Muğla Belediye Başkanı Fenerium tırının özel mülk üzerinde satış yapmasına izin vermedi.

Zabıta ekipleri ile Fenerium satış elemanları arasında uzun süreli tartışma yaşandı. Fenerium satış yetkilileri olaya tepki göstererek tırı kapatıp Muğla’dan ayrıldı. Muğla Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Miraç Cin “ satış için Muğla Valiliğine, İl Emniyet Müdürlüğüne ve Muğla Belediyesine dilekçe verdik. Özel bir mülk üzerinde satış yapmak istedik. Valilik ve Emniyet dilekçemize olumlu cevap verdi. Ancak Muğla Belediyesine sabah saatlerinde dilekçe vermemize rağmen bize yanıt vermedi” diyerek tepki gösterdi.

Bu haber toplam 571 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.