Emekli Trafik Polisinin Vefatı Muğla’yı Yasa Boğdu

Emekli Trafik Polisinin Vefatı Muğla’yı Yasa Boğdu
Muğla'nın Fethiye ilçesinde uzun yıllar trafik polisliği görevinde bulunan ve mesleğini Fethiye Bölge Trafik İstasyon Amirliği'nde tamamlayarak emekliye ayrılan Cemil Demircioğlu, geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Emekli polis memurunun vefat haberi, başta ailesi olmak üzere yakın çevresi ve meslektaşları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Aslen Zonguldak nüfusuna kayıtlı olan Cemil Demircioğlu, görev süresi boyunca disiplini, çalışkanlığı ve çevresiyle kurduğu iyi ilişkilerle tanınıyordu. Emeklilik dönemini Fethiye’de ailesiyle birlikte geçiren Demircioğlu’nun, sağlık sorunları bulunmadığı ve kalp krizinin ani geliştiği öğrenildi.

Cemil Demircioğlu’nun naaşı, 5 Eylül 2025 tarihinde Fethiye Çatalarık Mahallesi'nde bulunan Çatalarık Mezarlığı’nda, öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Cenaze törenine ailesi, yakınları, emniyet teşkilatından meslektaşları ve çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.

Demircioğlu’nun vefatı, görev yaptığı yıllarda birlikte çalıştığı emniyet mensupları arasında da derin üzüntüye yol açtı.

Bu haber toplam 257 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.