Fethiye’de Cumhuriyet Coşkusu Pinhani Konseriyle Zirveye Ulaştı
Meydanı dolduran kalabalık, ellerinde Türk bayraklarıyla hem şarkılara eşlik etti hem de Cumhuriyet Bayramı’nı gururla kutladı.
Kutlamalar, akşam saatlerinde Özgecan Anıtı’ndan Beşkaza Meydanı’na uzanan görkemli Cumhuriyet Yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşe her yaştan vatandaş yoğun katılım gösterdi. Aynı saatlerde Çiftlik Mahallesi’nden Salı Pazarı’na kadar uzanan Cumhuriyet konvoyu da Fethiye sokaklarını kırmızı-beyaz renklere bürüdü.

Pinhani’den Fethiye’ye Unutulmaz Akşam
Yürüyüşün ardından sahneye çıkan sevilen grup Pinhani, seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla Fethiyelilere unutulmaz bir 29 Ekim akşamı yaşattı. Alanı dolduran vatandaşlar, “Hele bi gel”, “Beni Al”, “Ne Güzel Güldün” gibi sevilen şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.
Konser öncesinde gökyüzünü aydınlatan hava fişek gösterisi ise geceye renk kattı. Fethiye semaları kırmızı beyaz ışıklarla süslenirken, izleyenler coşku dolu anlar yaşadı.
Gecenin sonunda Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Tuğçe Doğu, başarılı performanslarından dolayı Pinhani grubuna çiçek takdim ederek teşekkür etti.
Cumhuriyet’in 102. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikler, Fethiye’de birlik, beraberlik ve gurur dolu görüntülere sahne oldu. Vatandaşlar, müzikle harmanlanan Cumhuriyet coşkusunu sabahın ilk saatlerine kadar yaşamaya devam etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.