Fethiye’de Orman Yangını: Havadan Müdahale Sürüyor
Fethiye’nin Nif Mahallesi’nde ormanlık alanda yükselen dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. İhbarın ardından yangının büyümesini ve çevredeki ormanlık alanlara yayılmasını önlemek amacıyla bölgede yoğun bir çalışma başlatıldı.
Yangına karadan müdahale eden ekiplerin çalışmalarına hava araçları da katıldı. Helikopter ve hava araçları, yangının etkili olduğu bölgeye art arda sortiler gerçekleştirerek alevlerin kontrol altına alınmasına destek veriyor.
Özellikle rüzgarın etkili olduğu bölgelerde yangının yayılma riskine karşı ekiplerin teyakkuz halinde olduğu öğrenildi. Ekipler, alevlerin çevredeki ormanlık alanlara ilerlemesini önlemek ve yangını kontrol altına almak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, bölgede soğutma ve kontrol çalışmalarının da sürdürüleceği belirtildi.
Nif Mahallesi’ndeki yangından gelecek gelişmeler takip ediliyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.