Fethiye’de Pazar Tezgâhında Takla Atan Yabancı Uyruklu Vatandaş İlgi Odağı Oldu
Yayınlanma:
Fethiye’de pazar tezgâhlarında takla atan yabancı uyruklu kişi, ilginç görüntülere sahne oldu; o anlar cep telefonlarıyla kaydedildi.
Muğla’nın Fethiye ilçesinde pazar yerinde ilginç anlar yaşandı. Daha önce farklı noktalarda yaptığı atlayışlarla tanınan yabancı uyruklu bir kişi, Fethiye’de kurulan pazar yerinde bu kez tezgâhların üzerinde takla atarak vatandaşların dikkatini çekti.
Edinilen bilgilere göre, söz konusu şahsın takla attığı pazarcı esnafının durumdan haberdar olduğu öğrenildi. Olayın ardından yabancı uyruklu kişinin, takla attığı tezgâhtaki pazarcının o günkü tüm ürünlerini satın alarak vatandaşlara dağıttığı belirtildi.
Sosyal medyada takla atma görüntüleriyle bilinen şahsın Fethiye’deki bu hareketi, hem şaşkınlık hem de ilgiyle karşılandı. O anlar çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur
Resmi İlanlar
Fethiye Haberleri
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.