Fethiye'de Olaylı Gece: Polis Müdahale Etti

Fethiye'de  Olaylı Gece: Polis Müdahale Etti
Muğla'nın Fethiye ilçesinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek için toplanan gruba polis ekipleri müdahale etti.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek için toplanan gruba polis ekipleri müdahale etti. 

Chp  Fethiye ilçe başkanlığı Beşkaza meydanında Ekrem İmamoğlu'na destek amacıyla toplantı düzenledi. 

Whatsapp Image 2025 03 20 At 20.51.06 (1)

Fethiye Salıpazarıı'nda toplanan grup Beşkazalı Meydanı'na yürümek istedi. Gruba izinlerinin olmadığı ve yürüyüşün yasak olduğu uyarısında bulunan Emniyet Müdürünün uyarısını dinlemeyen gruba polis ekipleri müdahale etti.
Müdahale sonrasında slogan atmalarına izin verilmeyen grubun  Beşkaza meydanına gitmesine izin verildi.

Bu haber toplam 329 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.