Fethiye’de polis ve jandarmadan denetim
Yayınlanma:
Son günlerde Fethiye'de meydana gelen motosiklet kazaları ve trafiği tehlikeye düşürecek hareketler yapan motosiklet sürücülerine yönelik olarak Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri ile birlikte ortak denetimler gerçekleştirdi.
Üzümlü Yolu okullar bölgesinde artan şikayetler üzerine polis ve jandarma ekipleri tarafından ortak denetimler gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde araçlardaki eksiklik ve sürücülerin evrakları incelenirken, sürücü belgesi bulunmayan motosiklet sürücülerine cezai işlemler uygulandı.

Yetkililer polis ve jandarma olarak Fethiye’nin farklı noktaları ile değişik saatlerde gece ve gündüz demeden müşterek denetimlerin aralıksız yapılacağını belirtti. Uygulamayı gören vatandaşlar çok yerinde bir denetleme olduğunu belirterek, “Trafik kazalarının azaltılması yönünde güzel bir çalışma yapılıyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak:İHA
Bu haber toplam 31 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.