Fethiye'de yamaç paraşütü pilotlarından eylem!

Fethiye'de yamaç paraşütü pilotlarından eylem!
Muğla'nın Fethiye ilçesinde, yamaç paraşütü pilotları İlçe Sportif Turizm Kurulu'na tepki gösterdi.

İlçedeki Babadağ'dan ticari yamaç paraşütü uçuşu yapan bir grup pilot, Beşkaza Meydanında toplandı.

Grup adına basın açıklaması yapan Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Pilotları Kooperatifi Başkanı Tolga Yıldırım, ticari tandem (ikili) uçuş standartlarının, yönetmelik, kural ve disiplin süreçlerinin İlçe Sportif Turizm Kurulu tarafından belirlendiğini söyledi.

Bazı firmaların haksız cezaya tabi tutulduğunu, kayırmalar olduğunu iddia eden Yıldırım, bunun da kurul üyesi bir kişinin ikili ilişkilerinden kaynaklandığını ileri sürdü.

Kooperatif olarak ilgili makamların konu hakkında kovuşturma yapmasını talep ettiklerini ifade eden Yıldırım, tüm firmalara eşit mesafede olunmasını ve adaletli davranılmasını istedi.

Kaynak:ANADOLU AJANSI

Bu haber toplam 46 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.