Fethiye’ye 10 Bin Kişilik Modern Stadyum Geliyor
AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan yaptığı yazılı açıklamada, ilçede spora ve gençliğe yönelik yatırımların devam ettiğini belirterek, yeni stadyum projesinin Fethiye için önemli bir kazanım olacağını vurguladı. Sarıhan, modern tribünler, güçlü altyapı ve güvenli yapısıyla yeni stadyumun, hem sporculara hem taraftarlara yakışır bir ortam sunacağını ifade etti.
Sarıhan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Mevcut stadyumun tribünleri için yıkım kararı alınmış olup, 10 bin seyirci kapasiteli modern bir stadyumun inşası için hazırlıklar süratle devam etmektedir. Bu proje sadece bir spor tesisi değil, aynı zamanda Fethiye’nin spor vizyonunu büyütecek, gençlerimiz için örnek teşkil edecek değerli bir adımdır. Projemize verdikleri destek için başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a, İl Başkanımız Haluk Laçin’e ve milletvekillerimize şükranlarımızı sunarız.”
AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Sarıhan, partisinin ilçede gençliğe, spora ve tüm alanlarda kararlılıkla yatırım yapmaya devam edeceğini de sözlerine ekledi.
Kaynak:ANADOLU AJANSI
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.