Kadir Sarıhan; “Adaylıktan Çekilmedim”
Ak Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Kadir Sarıhan parti yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve partililer ile birlikte düzenlenen kahvaltılı toplantıda yaptığı açıklamada, adaylıktan çekilmediğini, dedikodulara inanılmaması gerektiğini söyledi. Parti İlçe Başkanlığı döneminde gerçekleştirdiği etkinlikler hakkında bilgiler de aktaran Sarıhan, partisinin Fethiye ve Muğla ile ilgili Belediye Başkan adaylıklarını en kısa sürede açıklayacağını da kaydetti.
“Çalışmalarımıza Tüm Hızımızla Devam Ediyoruz”
Ak Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Kadir Sarıhan, mahalle başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve bazı partilileri ile Ölüdeniz Hotel Meri’de düzenlenen kahvaltılı toplantıya katıldı. Toplantıda yaklaşan yeni yıl ile ilgili mesaj da paylaşan Kadir Sarıhan, partisinin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Fethiye Belediye Başkan adayı ile ilgili kararını en kısa sürede vereceğini söyledi. Kendisinin adaylıktan çekildiği ile ilgili dedikodulara inanılmamasını da isteyen Sarıhan, ”Aday adaylığım için İlçe Başkanlığından istifa etmiştim. Bu süreç devam ediyor” dedi. Sarıhan; ”2018’i yaşanmışlıklarıyla beraber geride bırakıyoruz. 2018 yılı içerisinde ve daha evvelinde siyasi çalışma arkadaşlarımla birlikte güzel çalışmalara imza attık. Fethiye’ye hizmet etmeye çalıştık. Yılın bu son günlerinde mahalle başkanlarımızdan, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızdan, gönüllü dostlarımızdan bize ulaşan herkesle bir kahvaltı yapmak istedik. Bugün burada güzel bir havada da kahvaltımızı yapıyoruz. Bu kahvaltıya iştirak eden bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi 31 Mart 2019 yerel seçimlerine hızlı bir hazırlık söz konusu. 1 Aralık’ta da yerel seçimlerde aday adayı olmak için istifa etmiştim. Bu geçen süre içerisinde Fethiye’miz adına yapılması gerekenlerle ilgili çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. Fethiye’nin sorunları nı ve ihtiyaçlarını biliyoruz. Fethiye’nin bir çocuğu olarak, burada doğup yetişen bir kişi olarak bugüne kadar Fethiye’de eksikliğini hissettiği miz şeylerin tamam lanması için, Batı Akdeniz’in incisi olan güzel ilçemizi daha iyi yönetmek için iktidara bağlamak üzere arka daşlarımızla birlikte çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz.”Dedi.
“10 Gün İçerisinde Muğla Ve İlçeleri’nin Açıklanmasını Bekliyoruz”
”Muğla’da siyasi partiler içerisinde de en fazla aday adaylığı başvurusu Ak Parti’de mevcut” diyen Kadir Sarıhan; ”Ak Parti’nin de en fazla aday adaylığı başvurusu da Fethiye’mizde mevcut. 8 müracaatlı aday adayı arkadaşımız var. Ben de tabi kayıtlı olmasa bile İlçe Başkanlığından teşkilatımızın talimatıyla istifa ettikten sonra aday adayı olarak çalışmalarımı devam ettiriyorum. Biz önümüzdeki 3-5 gün veya 10 gün içerisinde Muğla ve İlçeleri’nin açıklanmasını bekliyoruz. Sabah akşam her an açıklama gelebilir. Bugün itibariyle İstanbul İlçeleri ile birlikte önümüzdeki günlerde İzmir, Ankara gibi illerin açıklanacağı da söylenmekte. Biz hazırlıklıyız” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.