Muğla’da Acı Kayıp: Emekli Sağlık Memuru Hayatını Kaybetti

Muğla’da Acı Kayıp: Emekli Sağlık Memuru Hayatını Kaybetti
Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Faralya ile Seydikemer’in Arsa Mahallesi’nin tanınan ve sevilen isimlerinden emekli sağlık memuru Celal Köle hayatını kaybetti. Köle’nin vefat haberi, ailesi, yakınları ve sevenleri arasında büyük üzüntüye neden oldu.

Uzun yıllar sağlık memuru olarak görev yapan Celal Köle’nin, Faralya ve Arsa Mahallesi çevresinde tanınan ve sevilen isimlerden olduğu öğrenildi. Acı haberin duyulmasının ardından Köle’nin yakınları ve sevenleri taziye için bir araya gelirken, vefatı bölgede üzüntüyle karşılandı.

Cenazesi Bugün Kaldırılacak

Celal Köle’nin cenazesi, 6 Eylül 2026 Pazar günü ikindi namazının ardından Fethiye Değirmenbaşı Mezarlığı’nda kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlanacak olan Celal Köle’nin cenaze törenine çok sayıda kişinin katılması bekleniyor.

Merhum Celal Köle’ye Allah’tan rahmet; başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına, dostlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Bu haber toplam 181 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.