Muğla’da Deniz Ulaşımında Yaz Tarifesi Başladı

Muğla’da Deniz Ulaşımında Yaz Tarifesi Başladı
Muğla Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonuyla birlikte Güllük–Kıyıkışlacık ve Fethiye–Şövalye Adası arasında deniz yolu toplu taşıma seferlerini yeniden başlattı. Geçen yıla göre artırılan sefer sayılarıyla vatandaşlara hızlı ve konforlu ulaşım imkânı sunulacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Güllük–Kıyıkışlacık hattında yaz boyunca yaklaşık 150 gün süreyle haftanın her günü günde 3 karşılıklı sefer düzenlenecek. Deniz yoluyla ulaşımın yaklaşık 30 dakika süreceği belirtildi.

isimsiz

Fethiye Limanı ile Şövalye Adası arasında yapılacak seferlerin ise haftanın her günü günde 4 karşılıklı olarak gerçekleştirileceği, yolculuk süresinin yaklaşık 20 dakika olacağı bildirildi.

Seferlerde ödemelerin Muğla Kart ve kredi kartı ile yapılabileceği ifade edilirken, bilet ücretlerinin tam 150 TL, öğrenci 75 TL, 60–65 yaş ve öğretmen tarifesinin ise 100 TL olduğu açıklandı. 65 yaş üstü vatandaşlar, şehit yakınları ve gazilerin ise ücretsiz olarak hizmetten yararlanabileceği kaydedildi.

isimsiz

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.