Muğla’da Öl* Domuz Bulundu: Mahalle Sakinleri Yetkililere Seslendi

Muğla’da Öl* Domuz Bulundu: Mahalle Sakinleri Yetkililere Seslendi
Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Taşyaka Mahallesi 159. Sokak’ta ölü bir domuz bulunduğu ihbarı mahallede tedirginliğe neden oldu. Çevre ve halk sağlığı açısından risk oluşturabileceğini belirten vatandaşlar, ölü hayvanın kaldırılması için yetkililere çağrıda bulundu.

Edinilen bilgilere göre, sokakta hareketsiz halde bulunan domuzu fark eden vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Özellikle yaz aylarında kötü koku ve hijyen sorunlarına yol açabileceğini ifade eden mahalle sakinleri, ölü hayvanın çevre ve halk sağlığı açısından risk oluşturabileceğine dikkat çekti.

Mahalle sakinleri, bölgede gerekli incelemelerin yapılarak ölü domuzun en kısa sürede kaldırılmasını talep etti. Vatandaşlar, benzer durumların yaşanmaması için ilgili kurumların hızlı şekilde müdahalede bulunmasını beklediklerini dile getirdi.

Yetkililerin ihbar üzerine bölgede gerekli çalışmayı başlatması beklenirken, olayla ilgili sürecin takip edildiği öğrenildi.

Bu haber toplam 282 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.